Stoofperen in Sangria

2 reacties

De stoofperen zijn er weer, heerlijk! Wij zijn gek op Sangria en laat dat nou ook heerlijk zijn om de stoofpeertjes in te stoven.

 

 

 

 

Stoofperen in Sangria

4 van 1 stem
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 4 uur
Totale tijd 4 uur 15 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 2 kg stoofperen Gieser Wildeman
  • 1/2 ltr Sangria
  • 1 kaneelstokje
  • 1 vanillestokje

Instructies
 

  • Schil de stoofperen, halveer ze en verwijder met een bolletjeslepel het klokhuis.
  • Spoel de stoofperen af en leg ze in een pan.
  • Giet er een halve liter Sangria bij, samen met het kaneelstokje en het merg van het vanillestokje. Hou je van hele zoete stoofperen, voeg dan nog een schepje suiker toe.
  • Breng het geheel aan de kook en zet het vuur laag.
  • Laat de stoofperen in een uurtje of 4 stoven, tot ze lekker zacht en mooi rood zijn.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

 

image

2 Reacties

  1. Pingback: Perfect geroosterde Aardappelen – Mariëlle in de Keuken

  2. Pingback: 4-Gangen Kerst Menu – Mariëlle in de Keuken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating