Granola

2 reacties

Zelfgemaakte granola is zoveel lekkerder dan kant en klare granola uit de winkel. En je hebt het zo gemaakt!

Met deze ingrediënten vind ik de granola super lekker!

 

 

Granola

 
No ratings yet

Ingrediënten

  • 100 gr fijne havervlokken
  • 100 gr gemengde noten
  • 20 gr sesamzaad
  • 20 gr lijnzaad
  • 35 gr kokosflakes
  • 2 flinke tl cacao
  • snufje kaneel
  • 4 el honing
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 el gembersiroop
  • 50 gr rozijnen

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Roer alle ingrediënten, behalve de rozijnen, goed door elkaar en verdeel over een met bakpapier bekleede bakplaat.
  • Bak de granola ca 18 minuten in de oven, schep de granola tussentijds een keer om.
  • Haal de granola uit de oven en laat goed afkoelen op de bakplaat.
  • Wanneer het helemaal is afgekoeld kun je het in een pot doen, doe de rozijnen erbij en schut even goed door.

Notities

Ook lekker: doe er nog wat bananenchips doorheen.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

 

image

2 Reacties

  1. Pingback: Aardbeien-Frambozen Smoothie Bowl – Mariëlle in de Keuken

  2. Pingback: De 10 meest bekeken recepten van september 2017 – Mariëlle in de Keuken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating