Zelf pesto maken is helemaal niet moeilijk en super lekker!

Pesto genovese
Ingrediënten
- 30 gram basilicum
- 25 gr pijnboompitjes
- 25 gr fijngeraspte parmezaan
- 40 gr olijfolie
- 1 teentje knoflook
- versgemalen zout en peper
Instructies
- Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.
- Hak het teentje knoflook en rasp de parmezaan fijn.
- Doe alle ingrediënten bij elkaar in een hoge kom en pureer met een staafmixer tot een gladde massa.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

Pingback: Pasta met Pesto, Kipfilet en Zongedroogde tomaatjes – Mariëlle in de Keuken
Hmmm heerlijk receptje en een mooie foto zeg! 🙂 Liefs, Merel
Pingback: Trofie met pesto alla Genovese, aardappel en sperzieboontjes – Mariëlle in de Keuken