Pesto Genovese

Zelf pesto maken is helemaal niet moeilijk en super lekker!

Recept afdrukken Pin recept
0 van 0 stemmen

Pesto genovese

Ingrediënten

  • 30 gram basilicum
  • 25 gr pijnboompitjes
  • 25 gr fijngeraspte parmezaan
  • 40 gr olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • versgemalen zout en peper

Instructies

  • Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.
  • Hak het teentje knoflook en rasp de parmezaan fijn.
  • Doe alle ingrediënten bij elkaar in een hoge kom en pureer met een staafmixer tot een gladde massa.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken


Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het superleuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @marielleindekeuken of Instagram met @marielleindekeuken.nl en hashtag #marielleindekeuken

Wil je geen recept, nieuwtjes en winacties meer missen? Volg mij dan op Facebook en/of Instagram.


image

3 thoughts on “Pesto Genovese

  1. […] gaf ik jullie het recept voor eigengemaakte Pesto Genovese, vandaag een recept voor een heerlijke pa... marielleindekeuken.nl/2017/05/25/pasta-met-pesto-kipfilet-en-zongedroogde-tomaatjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept rating