Pasta salade met Pesto-kip

pastasalade-met-pesto-kip

Dit recept stond in Delicious 2007-07. Ik heb het ietsjes aangepast, het recept is voor 2 personen:
– 150 gr. Farfalle, gekookt en afgekoeld
– 40 gr. Rucola
– 2 Kipfilets, in plakjes gesneden, gemarineerd in 2 el. rode pesto, gaar gebakken en ietsjes afgekoeld
– 125 gr. Cherrytomaatjes, gehalveerd
– Eigen gemaakte croutons van 3 witte boterhammen
– Parmezaan, geschaafd
– Caesardressing
– 6 Ontbijtspekreepjes, krokant gebakken en gehalveerd. 

De Farfalle verdelen over 2 borden. Daarop de rucola en de caesardressing. Daarover de gebakken kipfilet, cherrytomaatjes, croutons en het gebakken spek. Tot slot wat geschaafde parmezaan.

Voor de rode pesto heb ik het recept van Leuke Recepten gebruikt https://www.leukerecepten.nl/recepten/rode-pesto/ en voor de Caesardressing en de croutons van Koken met Karin (Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek)


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *