Focaccia met Zongedroogde Tomaat en Rozemarijn

focaccia-met-zongedroogde-tomaat-en-rozemarij-van-uit-de-keuken-van-levine

Voor het eerst focaccia gemaakt en ik weet nu al dat ik geen andere recepten voor focaccia uit ga proberen, want deze is super lekker! Ik heb er mijn eigen draai aan gegeven door de foccacia voor het bakken te besprenkelen met knoflook olijfolie en na het bakken de focaccia nog een keer mee in te kwasten. De knoflookolijfolie heb ik gemaakt van 50 ml. extra vergine olijfolie, met 2 gekneusde knoflookteentjes, welke ik een paar uurtjes zo heb laten staan.
Recept van Uit de keuken van Levine
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.nl/2009/11/focaccia-met-gedroogde-tomaat-en.html


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *