Bananen-Kokos Pancakes

0 reacties

bananen-kokos-pancakes

Recept voor 1 persoon

Voor de pancakes:
1 eiwit
snufje zout
1 eidooier
40 gram bloem
1/2 tl. bakpoeder
30 ml. volle melk
20 ml. kokosmelk
1 el. gemalen kokos
1/2 tl. vanille extract

Voor op de pancakes:
1 banaan
Hershey’s chocolate syrup
1 el. kokos

Klop het eiwit met het zout goed stijf. Meng de overige ingrediënten voor de pancakes goed door elkaar met een garde. Doe nu het eiwit erbij en spatel het voorzichtig erdoor, zorg dat het goed luchtig blijft. Bak 4 pancakes in een beetje boter of olie mooi bruin en gaar. Stapel de pancakes op elkaar met plakjes banaan ertussen. Leg de overige plakjes banaan erop en ernaast en giet wat Hershey’s chocolate syrup eroverheen. Strooi de gemalen kokos erover.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*