Chocolade Pancakes met Banaan

0 reacties

chocolade-pancakes-met-banaan

Voor de pancakes:

1 eiwit
snufje zout
1 eidooier
40 gram bloem
1/2 tl. bakpoeder
50 ml. volle melk
1/2 tl. vanille extract
2 tl. cacaopoeder

Voor op de pancakes:
1 banaan
Hershey’s chocolate syrup
poedersuiker

Klop het eiwit met het zout goed stijf. Meng de overige ingrdiënten voor de pancakes goed door elkaar met een garde. Doe nu het eiwit erbij en spatel het voorzichtig erdoor, zorg dat het goed luchtig blijft. Bak 4 pancakes in een beetje boter of olie mooi bruin en gaar. Stapel de pancakes op elkaar met plakjes banaan ertussen. Bestrooi met wat poedersuiker. Leg de overige plakjes banaan erop en ernaast en giet wat Hershey’s chocolate syrup eroverheen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*