Kip Teriyaki

kip-teriyaki

Verwarm de oven voor op 200 graden hetelucht. Leg hele kipfilets in een ovenschaal en bestrijk beide kanten met Teriyakisaus. Bak de kipfilets ca 18 minuten in de oven. Bestrijk de kipfilets elke 5 minuten opnieuw met de Teriyakisaus. Zo krijg je een mooie dikke glanzende laag op je kipfilets. Snij de kipfilets in plakjes en bestrooi ze met geroosterde sesamzaadjes.

Teriyakisaus kun je makkelijk zelf maken, ik heb het recept van Keukenliefde gebruikt. Voor 2 kipfilets heb je voldoende aan een kwart van het recept.http://www.keukenliefde.nl/zelfgemaakte-teriyakisaus/


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s