Salade met Pita

salade-met-pita

Een lichte simpele salade, voor als je even snel wat wilt maken. Zoals ik vandaag, na een dagje Blijdorp.

Voor 2 personen

2 kropjes little gem
bakje mini smaak trostomaten (Lidl)
1/2 komkommer
1 bolletje mozzerella
1el Kania saladekruiden (Lidl)
olijfolie
2 pitabroodjes
zeezout uit de zoutmolen

Snij de sla in stukken, de trostomaatjes door midden, de komkommer in stukjes, scheur de mozzerella in stukjes en snij de pitabroodjes in smalle reepjes. Verhit een slinke scheut olijfolie in een koekenpan en bak de reepjes pita goudbruin en krokant. Doe er wat zeezout overheen. 
Verdeel de sla, komkommer, tomaat en mozzerella over 2 schalen. Meng de saladekruiden met een scheut olijfolie en verdeel over de 2 schalen. Leg daarop de reepjes pita.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s