Simit

Zoete Turkse bagels met veel sesamzaad. Deze broodjes kocht ik wel eens bij de Turkse bakker hier om de hoek. Maar deze is al een tijdje dicht. Nu maak ik ze lekker zelf, ze zijn erg lekker.
Het recept is van Uit de keuken van Levine. 
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.nl/2014/01/recept-simit-turkse-bagels.html
De tarwebloem haal ik altijd bij Molen de Arendhttp://www.molendearend.nl/?node=50
Voor het uitrollen van deeg gebruik ik de handige bureau onderlegger van IKEA Nederland. Ideaal, het deeg plakt niet vast. Extra bloem of olie is dus niet nodig. De mat is ook heel makkelijk schoon te maken. http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/66703500/


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s