Wentelteefjes

wentelteefjes

Recept voor 2 wentelteefjes:

2 Witte boterhammen
50 ml. Melk
1/2 tl kaneelpoeder
1/2 el. Vanillesuiker
1 Ei
Poedersuiker

Roer het ei, de melk, de vanillesuiker en het kaneelpoeder door elkaar in een diep bord. Leg hierin één voor één de witte boterhammen en zorg dat beide kanten het mengsel goed opnemen. Stapel de doorweekte boterhammen op elkaar op een bordje. Laat een klontje roomboter smelten in een koekenpan en bak de wentelteefjes rustig aan beide kanten goudbruin.
Leg ze op een bord en bestrooi ze met een beetje poedersuiker.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s