Wentelteefjes

Wentelteefjes zoals grootmoeder ze maakte.

 

 

 

 

 

Wentelteefjes
Print recept
Wentelteefjes
Personen: 2 stuks
Ingrediënten
  • 2 (|oude) witte boterhammen
  • 50 ml melk
  • 1/2 tl kaneelpoeder
  • 1/2 el vanillesuiker
  • 1 ei
  • poedersuiker
  • boter om in te bakken
Bereidingswijze
  1. Roer het ei, de melk, de vanillesuiker en het kaneelpoeder door elkaar in een diep bord. 

  2. Leg hierin één voor één de witte boterhammen en zorg dat beide kanten het mengsel goed opnemen. Stapel de doorweekte boterhammen op elkaar op een bordje. 

  3. Laat een klontje boter smelten in een koekenpan en bak de wentelteefjes rustig aan beide kanten goudbruin.

  4. Leg ze op een bord en bestrooi ze met een beetje poedersuiker.

 

Wentelteefjes


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *