Wentelteefjes

Wentelteefjes zoals grootmoeder ze maakte.

 

 

 

 

 

Wentelteefjes
Recept afdrukken Pin recept
0 van 0 stemmen

Wentelteefjes

Porties: 2 stuks

Ingrediënten

  • 2 (|oude) witte boterhammen
  • 50 ml melk
  • 1/2 tl kaneelpoeder
  • 1/2 el vanillesuiker
  • 1 ei
  • poedersuiker
  • boter om in te bakken

Instructies

  • Roer het ei, de melk, de vanillesuiker en het kaneelpoeder door elkaar in een diep bord. 
  • Leg hierin één voor één de witte boterhammen en zorg dat beide kanten het mengsel goed opnemen. Stapel de doorweekte boterhammen op elkaar op een bordje. 
  • Laat een klontje boter smelten in een koekenpan en bak de wentelteefjes rustig aan beide kanten goudbruin.
  • Leg ze op een bord en bestrooi ze met een beetje poedersuiker.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken

 

Wentelteefjes


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *