
Spicy tuna melt
Ingrediënten
- 1 blikje (160 gr) tonijn op water
- kneepje citroensap
- 2 el mayonaise
- paar druppels sriracha
- 1 klein augurkje
- versgemalen peper
- smeltkaas, bijvoorbeeld cheddar
- 1/2 gebakken baguette
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Laat de tonijn uitlekken en roer de mayonaise, srirascha en een scheutje citroensap erdoor.
- Snij een klein augurkje in stukjes en roer deze door de tonijnsalade.
- Breng de tonijnsalade verder op smaak met versgemalen peper. Proef of je de salade pittig genoeg vindt, voeg anders nog wat srirascha toe.
- Halveer de baguette en beleg de onderste helft met de tonijnsalade.
- Leg er wat smeltkaas bovenop en zet het geheel in de oven.
- Bak ca 5 minuten, tot de kaas gesmolten is.
Notities
Ook lekker als tosti, tussen 2 boterhammen.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!