Spicy tuna melt

 

 

 

 

 

 

Spicy tuna melt
Print recept
Spicy tuna melt
Personen: 1 persoon
Ingrediënten
  • 1 blikje (160 gr) tonijn op water
  • kneepje citroensap
  • 2 el mayonaise
  • paar druppels sriracha
  • 1 klein augurkje
  • versgemalen peper
  • smeltkaas, bijvoorbeeld cheddar
  • 1/2 gebakken baguette
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

  2. Laat de tonijn uitlekken en roer de mayonaise, srirascha en een scheutje citroensap erdoor.

  3. Snij een klein augurkje in stukjes en roer deze door de tonijnsalade.

  4. Breng de tonijnsalade verder op smaak met versgemalen peper. Proef of je de salade pittig genoeg vindt, voeg anders nog wat srirascha toe.

  5. Halveer de baguette en beleg de onderste helft met de tonijnsalade.

  6. Leg er wat smeltkaas bovenop en zet het geheel in de oven.

  7. Bak ca 5 minuten, tot de kaas gesmolten is.

Opmerkingen

Ook lekker als tosti, tussen 2 boterhammen.

 

Spicy tuna melt


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *