Spicy tuna melt

Spicy tuna melt

0 reacties

 

 

 

 

 

 

Spicy tuna melt

Spicy tuna melt

4.3 van 3 stemmen
Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 blikje (160 gr) tonijn op water
  • kneepje citroensap
  • 2 el mayonaise
  • paar druppels sriracha
  • 1 klein augurkje
  • versgemalen peper
  • smeltkaas, bijvoorbeeld cheddar
  • 1/2 gebakken baguette

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Laat de tonijn uitlekken en roer de mayonaise, srirascha en een scheutje citroensap erdoor.
  • Snij een klein augurkje in stukjes en roer deze door de tonijnsalade.
  • Breng de tonijnsalade verder op smaak met versgemalen peper. Proef of je de salade pittig genoeg vindt, voeg anders nog wat srirascha toe.
  • Halveer de baguette en beleg de onderste helft met de tonijnsalade.
  • Leg er wat smeltkaas bovenop en zet het geheel in de oven.
  • Bak ca 5 minuten, tot de kaas gesmolten is.

Notities

Ook lekker als tosti, tussen 2 boterhammen.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

 

Spicy tuna melt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating