Bolognesesaus

bolognesesaus

Eind augustus werd het super warm, op zulke dagen wil ik niet te lang in de keuken staan als ik uit mijn werk kom. Dus maakte ik op zondag alvast deze heerlijke bolognesesaus, welke ik daarna heb ingevroren. Door de weeks alleen even pasta koken en de saus verwarmen en binnen 10 minuutjes heb ik een heerlijke spaghetti bolognese.

Het recept komt uit “Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek” van Koken met Karin.

De saus kan ook goed worden gebruikt voor lasagne.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s