Bugles vultip 1: Spicy Tuna mousse

bugles-vultip-spicy-tuna-mousse

1 blikje (60 gr) tonijn op water
100 gr roomkaas
1 tl Worcestersaus
3 tl Sriracha
1/2 tl paprikapoeder
1/2 tl knoflookpoeder
versgemalen peper

Doe alle ingrediënten bij elkaar in een kom en pureer het geheel met een staafmixer glad. Proef of je het pittig genoeg vindt, voeg eventueel nog wat sriracha toe.

Schep de mousse in een bakje en bestrooi met nog wat paprikapoeder.

Lekker bij de Sweet Chili Bugles.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s