Honing-mosterd kip

honing-mosterd-kip

Voor 4 kippenpoten

4 kippenpoten
3 el honing
2 el olijfolie
2 el dijonmosterd
2 knoflookteentjes, uit de knoflookpers
sap van 1 citroen
1 el gedroogde tijm
Versgemalen peper en zout

Braadzak

Roer de ingrediënten door elkaar en marineer de kippenpoten een uur of langer. Leg de kippenpoten in een braadzak en schep de achtergebleven marinade erover. Zet het geheel 50 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht). Maak na 30 minuten een scheur in de zak, zodat de kip bruin en krokant kan bakken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s