Spicy Tuna melt

spicy-tuna-melt

Voor 1 persoon

Blikje John West tonijn op water
Peterselie (fijngehakt)
Kneepje citroensap
2 tl mayonaise
paar druppels Sriracha
Peper & Zout
Geraspte kaas
1/2 Délifrance afbak baguette classique

Bak de baguette af in de oven, halveer de baguette en snijdt hem schuin door. Laat de oven aan. Roer de tonijn, peterselie, citroensap, mayonaise, sriracha, peper en zout door elkaar. Proef of je het pittig genoeg vindt en voeg zonodig nog wat sriracha toe.

Verdeel de tonijn over de baguette en bestrooi met geraspte kaas. Zet het geheel in de oven en laat staan tot de kaas gesmolten (maar niet gebakken) is. Leg de bovenkant van de baguette erop.

Ook lekker als tosti, met 2 witte boterhammen.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *