Vlechtbrood

vlechtbrood

Een heerlijk brood, uit “Brood uit eigen oven” vanUit de keuken van Levine. Het deeg maakte ik gisteravond met mijn KitchenAid en zette het voor de 1e rijs in de koelkast. Vanmorgen was het in volume verdubbeld en kon ik weer verder met het recept. Op deze manier hoefde ik vanmorgen niet veel te doen en hadden we toch lekker vers brood. Het is een heerlijk brood geworden!

Voor een lekker brood heb je naast een goed recept ook goede ingrediënten nodig. Mijn tarwebloem bestel ik daarom altijd bij Molen de Arend.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s