Meloen met Serranoham

image

Dit gerechtje at ik vorige maand bij Tapasbar ’t Schuitje in Zierikzee. Heel simpel, maar heel erg lekker.

image

Het gerechtje is ook erg lekker als voorgerecht.

Voor 1 persoon

Een stukje Galia meloen (ca 10 stukjes)
2 plakjes Serranoham
1/2 el pijnboompitjes, geroosterd
1 tl gehakte peterselie

Leg de meloen op een bordje, hierover de plakjes ham, strooi de pijnboompitjes en peterselie er overheen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s