Voor 2 personen
Dressing
5 el honing
3 el grove mosterd
2 el Dijon mosterd
2 el olijfolie
1 teentje knoflook, uit de knoflookpers
Versgemalen zout
Salade
2 kipfilets, beetje platgeslagen
4 reepjes ontbijtspek, krokant gebakken, in stukjes
1 kropje romainesla, in reepjes gesneden
200 gr cherrytomaatjes, gehalveerd
1 avocado in partjes gesneden
2 el mais
1/2 kleine rode ui, in halve ringen
Roer de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar.
Giet de helft van de dressing in een kom en laat de kipfilets minimaal een kwartier hierin marineren.
Grill de kipfilets in een grillpan in 5 minuten per kant gaar. Snij de kipfilet in reepjes.
Verdeel de romainesla over 2 kommen en leg hierop de cherrytomaatjes, avocado, kipfilet, ontbijtspek, mais en rode ui.
Verdeel de andere helft van de dressing er overheen.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.