Voor 2 personen
125 gr ramen noodles
6 champignons, in plakjes
1 worteltje, in stukjes
1 lente-uitje, in ringetjes
2 stelen paksoi met blad, in stukjes
1 hardgekookt ei, gehalveerd
1 kipfilet
1/2 tl gemberpoeder
1/2 tl 5 spices
1 el soyasaus
1/2 tl sriracha (of meer als je van pittig houdt)
2 kippenbouillonblokjes
1,5 ltr water
Breng het water met de bouillonblokjes aan de kook.
Voeg de champignons, wortel, 5 spices, gember, sojasaus, en sriracha toe en laat 10 minuten zachtjes koken.
Kook ondertussen de kipfilet in 10 minuten gaar in een pannetje met water.
Kook de ramen noodles volgens de verpakking en spoel na het koken kort af.
Scheur de kip in stukjes en voeg toe aan de soep, samen met de paksoi en kook nog een minuutje mee.
Verdeel de ramen noodles over 2 borden. Verdeel de soep er overheen.
Strooi er het lente-uitje overheen en leg in elke schaal een half ei.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.