Pavlova krans

image

Super lekker als dessert of als luchtig gebak bij de koffie.

Het recept van de pavlova is van Rutger Bakt. De pavlova heb ik 5 uur laten drogen op 80 graden. Door de Pavlova op een lage temperatuur te drogen, blijft de Pavlova mooier wit.

Voor de topping klop je 250 ml slagroom met 2 zakjes vanillestokjes bijna stijf. En vervolgens gaat er 200 gram mascarpone doorheen.

Het slagroom-mascarpone verdeel je over de Pavlova en vervolgens rood fruit, blaadjes munt en poedersuiker.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s