Voor 2 personen
- 2 kipfilets, in reepjes
- 400 gr (blikje) gepelde tomaten, zonder het sap, in stukjes gesneden
- 100 gr verse baby spinazie
- 50 gr zongedroogde tomaten, fijngehakt
- 50 gr verse basilicumblaadjes, fijngehakt
- 1 teentje knoflook, uit de knoflookpers
- 1/4 tl chiliflakes
- versgemalen zout en peper
- 2 el olijfolie
- 200 gr spaghetti
Bereidingswijze
- Verhit de olijfolie in een hapjespan en voeg de zongedroogde tomaten toe.
- Doe de kipfilet, knoflook en chiliflakes erbij en bak ca 5 minuten, tot de kip bijna gaar is.
- Voeg de spinazie, gepelde tomaten en basilicum toe en laat het zachtjes stoven in 5 minuten.
- Breng op smaak met versgemalen zout en peper.
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet de spaghetti af.
- Roer de spaghetti door de saus.
Serveer op verwarmde borden.
Klopt dat wel 50 gram basilicum?
Dat klopt 😉