Omelet met tonijn en geitenkaas

Deze omelet is heerlijk als ontbijt of lunch.

 

 

 

Print recept
Omelet met tonijn en geitenkaas
Ingrediënten
  • 2 eieren
  • versgemalen zout en peper
  • 1 el melk
  • olijfolie
  • 1/2 avocado in blokjes
  • een klein blikje tonijn
  • handje babyspinazie
  • 30 gr zachte geitenkaas
  • wat fijngehakte verse peterselie
Bereidingswijze
  1. Kluts de eieren met de melk en wat versgemalen zout en peper.
  2. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en giet het eimengsel erin.
  3. Bak de omelet mooi bruin op middelhoog vuur. Keer de omelet om als de bovenkant gestolt is. Bak de onderkant mooi bruin.
  4. Leg de omelet op een bord en verdeel de spinazie over de helft van de omelet.
  5. Verdeel de blokjes avocado en het blikje tonijn erover en verkruimel de geitenkaas er overheen.
  6. Klap de omelet dubbel en strooi de peterselie erover.

 

image


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *