Omelet met tonijn en geitenkaas

Deze omelet is heerlijk als ontbijt of lunch.

 

 

 

Recept afdrukken Pin recept
0 van 0 stemmen

Omelet met tonijn en geitenkaas

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • versgemalen zout en peper
  • 1 el melk
  • olijfolie
  • 1/2 avocado in blokjes
  • een klein blikje tonijn
  • handje babyspinazie
  • 30 gr zachte geitenkaas
  • wat fijngehakte verse peterselie

Instructies

  • Kluts de eieren met de melk en wat versgemalen zout en peper.
  • Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en giet het eimengsel erin.
  • Bak de omelet mooi bruin op middelhoog vuur. Keer de omelet om als de bovenkant gestolt is. Bak de onderkant mooi bruin.
  • Leg de omelet op een bord en verdeel de spinazie over de helft van de omelet.
  • Verdeel de blokjes avocado en het blikje tonijn erover en verkruimel de geitenkaas er overheen.
  • Klap de omelet dubbel en strooi de peterselie erover.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken

 

image


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *