Omelet met Tonijn en Geitenkaas

image

Deze omelet is heerlijk als ontbijt of lunch.

Voor 1 persoon:

  • 2 eieren
  • versgemalen zout en peper
  • 1 el melk
  • olijfolie
  • 1/2 avocado, in blokjes
  • een klein blikje tonijn
  • handje (baby)spinazie
  • ca 30 gr zachte geitenkaas
  • wat fijngehakte verse peterselie

Bereidingswijze

  1. Kluts de eieren met de melk en wat versgemalen zout en peper.
  2. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en giet het eimengsel erin.
  3. Bak de omelet mooi bruin op middelhoog vuur. Keer de omelet om als de bovenkant gestolt is. Bak de onderkant mooi bruin.
  4. Leg de omelet op een bord en verdeel de spinazie over de helft van de omelet.
  5. Verdeel de blokjes avocado en het blikje tonijn erover en verkruimel de geitenkaas er overheen.
  6. Klap de omelet dubbel en strooi de peterselie erover.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s