Mariëlle in de Keuken bestaat 1 jaar!

image

Mariëlle in de Keuken bestaat 1 jaar!

Om dit te vieren geef ik 1 x 5 repen Tony’s Chocolonely weg!

Wil jij kans maken op deze heerlijke repen?
Laat in een reactie hieronder weten waarom je wilt winnen.

Meedoen kan via Facebook, Instagram en Yoors t/m vrijdag 24 maart 2017, de winnaar maak ik op 25 maart bekend op mijn Facebookpagina.

(Deze winactie is niet gesponsord)


39 thoughts on “Mariëlle in de Keuken bestaat 1 jaar!

 1. Jaaaa gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan! Ik die super graag mee want met Tony’s kan je zooo onwijs veel lekkere dingen maken en vind het leuk om weer nieuwe receptjes te experimenteren dus het komt goed van pas! 😍🙏🏼

  Liked by 1 persoon

 2. Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan! Waarom ik wil winnen? Voor mijn dochter! Geloof het of niet, maar ze heeft nog nooit Tony’s chocolade gegeten en is er toch wel heel erg benieuwd naar

  Liked by 1 persoon

 3. Gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum! Ben altijd blij met je recepten als inspiratie van wat we weer eens zullen eten. Ik wil graag winnen omdat ik verslaafd ben aan chocolade 🙂

  Liked by 1 persoon

 4. Ten eerste: gefeliciteerd! Wat leuk zeg! Ik ken je pagina pas kort (sinds dat pagina follow gedoe in een van de Facebook groepen) maar je bent goed bezig 🙂
  Waarom ik wil winnen: euuuuh, Tony…?! M’n vriend eet de reep karamel zeezout telkens veel te snel op, dus dan neem ik die andere vier maar 😉 groetjes!

  Liked by 1 persoon

 5. Proficiat met je 1 jarig bestaan. Gaat zo’n jaar snel he. Ik heb mijn facebookpagina nu ook een jaar en het is zo leuk om te doen. Die heerlijke Tonyrepen kan ik heel goed gebruiken om er lekkere taarten, cake, koekjes mee te maken. Met chocola kan je altijd iets lekkers maken en ondertussen een lekker stukje snoepen 😉

  Liked by 1 persoon

 6. Hoi, van harte gefeliciteerd met 1 jarig jubileum 🎁🎈🎂!!!! Voor mij is chocolade mijn troost, mijn grote vriend, een traktatie en een geweldige product om mee te koken en bakken! Vooral chocolade van een hoge kwaliteit en wat gemaakt word door mensen wat geven om mensen en rechten! Als kok zijnde en intresse hebben in patisserie, is het een droom om met deze chocolade te werken, en op te smullen 😂. Aangezien de prijs toch wel aanwezig is, en ik maar beperkt budget heb, zou dit super zijn.Dus hopelijk ben ik de gelukkige! 😘 Alexandra Camps

  Liked by 1 persoon

 7. Nogmaals van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag van jouw eigen foodblog!!!
  Het word tijd dat ik eens kennis mag maken met de voor mij dus nog onbekende Tony Chocolonely dus loot graag mee.

  Liked by 1 persoon

 8. Ik zou super graag willen mee doenn😍 joun account is gewoon goalss omygoodd!🙂 ik ben net begonnen met dit account ! ihope so dat ik win omg nie normaal!😘😱 Ik ga ff alles liken want dat verdien je !🎉 ik hoop dat ik win stuur me a u b een dm van wel !😍😍😍😍✨🤗 en opinstagram heet ik trouwens my.lively ! ik hou van chocoade drm wil zograag winnen aub

  Liked by 1 persoon

 9. Gefeliciteerd met dit eerste jubileum. Waarom wil ik winnen ? Onze schoondochter heeft begin februari ons eerste kleinkind afgeleverd, ze is gek op chocolade dus als ik ze zou winnen zijn ze voor haar, wat mij betreft verdiend zij ze.

  Like

 10. Ten eerste van harte gefeliciteerd! Mijn vriend woont in de UK en daar is Tony’s nog niet verkrijgbaar. Elke keer als hij in Nederland is gaan we meteen naar de dichtstbijzijnde supermarkt om een reep te halen, omdat hij deze chocola zo lekker vindt. Met Sinterklaas heb ik hem zelfs een pakket opgestuurd met Tony chocoladeletters haha. In April is hij hier weer en het zou me super lijken om hem op het vliegveld al te verassen met een pakketje repen!

  Liked by 1 persoon

 11. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan! Net ontdekt, maar ik ben nu al fan van je website!
  Tony’s repen zijn mijn verslaving, maar als ik deze win gaan ze rechtstreeks door naar vrienden die net vervelend nieuws hebben gehad, die kunnen dus wel een stapel troostchocola gebruiken!

  Liked by 1 persoon

 12. Van harte met het eerste jaar!! Op naar nog vele erbij 🙂 Enne, wat een lekkere traktatie…
  Ik ben dol op chocolade en zou daarom heel graag een kansje willen maken, heerlijk ook om te delen met mijn man en kids die er ook pap van lusten 😉

  (op Facebook Sabine Flothuis)

  Liked by 1 persoon

 13. Wauw! Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum! Deze chocorepen komen uit heaven vallen! Mijn dochtertje wordt vrijdag 24 maart 1 jaar en na mijn zwangerschap ben ik nu eindelijk bijna weer op mijnstreefgewicht (25 kilo aangekomen)! Ik heb de laatste tijd dus bijna tot geen chocola mogen eten, maar dit zou een fantastisch cadeautje zijn precies 1 jaar na mijn bevalling😃

  Liked by 1 persoon

 14. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Het lijkt mij heerlijk om deze repen te winnen, ik heb ze nog nooit zelf geproefd. Ik ben al een tijdje aan het sparen voor een eigen auto (lang verhaal waarom ik dit zo jong al wil) en ben dus alles budget aan het inkopen, Tony chocola past niet in dat budget jammer genoeg. Lijkt me dus super tof om deze te winnen 🙂

  Liked by 1 persoon

 15. Gefeliciteerd! Waarom ik wil winnen? Uhh omdat ik nog nooit een reep tony’s gehad heb, omdat het gewoon boven mijn budget is. Maar ik ben wel heel nieuwsgierig na alles wat ik er zo over hoor en lees 😀

  Liked by 1 persoon

 16. Gefeliciteerd!
  Ik doe heel graag mee, omdat ik deze vierde zwangerschap niks écht lekker vind om mee te zondigen, behalve Tony’s. Maar met al 3 dochters in huis, blijft er steeds bar weinig voor mama over 😂, dus ik hoop nu een voorraadje te winnen!

  Like

 17. Ooh Tony repen in huis betekent altijd ruzie wie het laatse stukje mag. Nu kwam ik een lekker recept tegen voor een Tony’s chocoloneytaart die ik dan graag wil gaan uitproberen. Duim duim…

  Like

 18. Aller eerst gefeliciteerd! Ik doe mee omdat ons hele gezin fan is van Tony Chocolony. Altijd wanneer papa een reep meeneemt is hij binnen 2 dagen op en hebben sommige nog niks gehad haha. 5 repen zouden geweldig zijn, dan heeft iedereen kans voor een stukje!! 🙂

  Like

 19. Gefeliciteeeeeerd ik doe super graag mee!!!!!!!
  😍😍😍😍😍❤❤❤❤🌸🌸🌸🌸🌸🌸👑👑👑👑👑👑👑💦💦💦💦💦💜💜💜💜💜💕💕

  Liked by 1 persoon

 20. Super leuk!! Gefeliciteerd, ik geniet van jouw blogs en mede bloggers. Dus ga zo door! En Tony mmm wie kan dat nu weerstaan? Ik in ieder geval niet en ga daarvoor graag een keer extra naar de sportschool haha 😉

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s