Mariëlle in de Keuken bestaat 1 jaar!

28 reacties

image

Mariëlle in de Keuken bestaat 1 jaar!

Om dit te vieren geef ik 1 x 5 repen Tony’s Chocolonely weg!

Wil jij kans maken op deze heerlijke repen?
Laat in een reactie hieronder weten waarom je wilt winnen.

Meedoen kan via Facebook, Instagram en Yoors t/m vrijdag 24 maart 2017, de winnaar maak ik op 25 maart bekend op mijn Facebookpagina.

(Deze winactie is niet gesponsord)

28 Reacties

 1. Mariska Kriens

  Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan! Ben dol op tony’s chocolade en mijn collega’s ook, dus dat word snoepen op het werk!

 2. Ik geniet enorm van deze slavenvrije chocolade. Omdat ik me al zoveel moet ontzeggen qua voeding omwille van mijn gezondheid wil ik mij (en mijn gezin) graag verwennen met de repen chocolade.

 3. Ik doe mee hoor!! (from YOORS)

 4. Ik gun mezelf de chocolade om de dag heerlijk te starten met een blokje overheerlijke chocolade.

 5. Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan! Waarom ik wil winnen? Voor mijn dochter! Geloof het of niet, maar ze heeft nog nooit Tony’s chocolade gegeten en is er toch wel heel erg benieuwd naar

 6. Miranda de Wit

  Gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum! Ben altijd blij met je recepten als inspiratie van wat we weer eens zullen eten. Ik wil graag winnen omdat ik verslaafd ben aan chocolade 🙂

 7. Ten eerste: gefeliciteerd! Wat leuk zeg! Ik ken je pagina pas kort (sinds dat pagina follow gedoe in een van de Facebook groepen) maar je bent goed bezig 🙂
  Waarom ik wil winnen: euuuuh, Tony…?! M’n vriend eet de reep karamel zeezout telkens veel te snel op, dus dan neem ik die andere vier maar 😉 groetjes!

  • Oh ik zie nu dat ik ben ingelogd en dus niet m’n naam enzo kan invullen, dus doe ik het even zo :p groetjes, Vivian (www.stayaliveandcooking.com)

 8. Gefeliciteerd! Ik wil graag winnen omdat deze zoooo lekker zijn en omdat ik me heel af en toe een heerlijk genietmomentje gun.

 9. gefeliciteerd met je 1-jarig-feestje.
  Ik doe mee,omdat mijn vriendje altijd de lekkerste reep als eerste opeet.

 10. Gefelicitaaaart!!! Wat gaat de tijd toch snel he! Waarom ik die Tony wil? Zodat ik hem kan delen met mijn twee zusjes. Die zijn ook gek op Tony! Liefs Evelyne

 11. Proficiat met je 1 jarig bestaan. Gaat zo’n jaar snel he. Ik heb mijn facebookpagina nu ook een jaar en het is zo leuk om te doen. Die heerlijke Tonyrepen kan ik heel goed gebruiken om er lekkere taarten, cake, koekjes mee te maken. Met chocola kan je altijd iets lekkers maken en ondertussen een lekker stukje snoepen 😉

 12. Ik ben dol op chocolade en benieuwd naar deze smaken. Dus ik maak graag kans.

 13. Nogmaals van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag van jouw eigen foodblog!!!
  Het word tijd dat ik eens kennis mag maken met de voor mij dus nog onbekende Tony Chocolonely dus loot graag mee.

 14. Daphne Smit

  Omdat Tony’s gewoon de lekkerste is, net als jouw recepten! Foto’s zijn prachtig en gerechten smaken fantastisch!

 15. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik doe graag mee, ik had laatst ook zo’n winactie en vond het gewoon lastig om de repen op de post te doen, haha… ik <3 chocolade 😉

 16. Gefeliciteerd met dit eerste jubileum. Waarom wil ik winnen ? Onze schoondochter heeft begin februari ons eerste kleinkind afgeleverd, ze is gek op chocolade dus als ik ze zou winnen zijn ze voor haar, wat mij betreft verdiend zij ze.

 17. Ten eerste van harte gefeliciteerd! Mijn vriend woont in de UK en daar is Tony’s nog niet verkrijgbaar. Elke keer als hij in Nederland is gaan we meteen naar de dichtstbijzijnde supermarkt om een reep te halen, omdat hij deze chocola zo lekker vindt. Met Sinterklaas heb ik hem zelfs een pakket opgestuurd met Tony chocoladeletters haha. In April is hij hier weer en het zou me super lijken om hem op het vliegveld al te verassen met een pakketje repen!

 18. Marjolein

  Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan! Net ontdekt, maar ik ben nu al fan van je website!
  Tony’s repen zijn mijn verslaving, maar als ik deze win gaan ze rechtstreeks door naar vrienden die net vervelend nieuws hebben gehad, die kunnen dus wel een stapel troostchocola gebruiken!

 19. Van harte met het eerste jaar!! Op naar nog vele erbij 🙂 Enne, wat een lekkere traktatie…
  Ik ben dol op chocolade en zou daarom heel graag een kansje willen maken, heerlijk ook om te delen met mijn man en kids die er ook pap van lusten 😉

  (op Facebook Sabine Flothuis)

 20. Ook ik doe een poging deze leuke actie te winnen… om daarmee gezellig met de Kids de Panecakes uit te gaan proberen. Het water loopt ons hier al in de mond… heerlijk hahaha

 21. Gefeliciteerd met jullie 1 jaar bestaan! Ik gun mezelf de tony chocolade omdat ik het lekker ervan kan genieten met verschillende smaken die ik nog niet hebt geproevd

 22. Alie Kruijmel

  Zou echt n super verrassing voor man Peter zijn,die wordt 25 maart 65,dan 9 maanden eer AOW,nou met zo n TONY komt hij er wel,dus duimen

 23. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Het lijkt mij heerlijk om deze repen te winnen, ik heb ze nog nooit zelf geproefd. Ik ben al een tijdje aan het sparen voor een eigen auto (lang verhaal waarom ik dit zo jong al wil) en ben dus alles budget aan het inkopen, Tony chocola past niet in dat budget jammer genoeg. Lijkt me dus super tof om deze te winnen 🙂

 24. Mariëlle

  Ooh Tony repen in huis betekent altijd ruzie wie het laatse stukje mag. Nu kwam ik een lekker recept tegen voor een Tony’s chocoloneytaart die ik dan graag wil gaan uitproberen. Duim duim…

 25. Aller eerst gefeliciteerd! Ik doe mee omdat ons hele gezin fan is van Tony Chocolony. Altijd wanneer papa een reep meeneemt is hij binnen 2 dagen op en hebben sommige nog niks gehad haha. 5 repen zouden geweldig zijn, dan heeft iedereen kans voor een stukje!! 🙂

 26. Marissa Hendriks

  Super leuk!! Gefeliciteerd, ik geniet van jouw blogs en mede bloggers. Dus ga zo door! En Tony mmm wie kan dat nu weerstaan? Ik in ieder geval niet en ga daarvoor graag een keer extra naar de sportschool haha 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*