Salade met Aardbeien en Avocado

image

Voor 2 personen

  • 2 kipfilets, in blokjes
  • versgemalen peper en zout
  • olijfolie
  • 200 gr aardbeien, in partjes
  • 100 gr babyspinazie
  • 1 avocado, in partjes
  • 1/2 rode ui, in halve ringen
  • 50 gr zachte geitenkaas
  • 2 el walnoten

Voor de dressing

  • 2 el olijfolie
  • 1 el witte Balsamico
  • 1 el honing
  • versgemalen peper & zout

Bereidingswijze

  1. Klop de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en zet even apart.
  2. Bestrooi de blokjes kipfilet met wat versgemalen peper & zout en bak de kipfilet in een scheutje olijfolie gaar.
  3. Doe de spinazie met de aardbeien en rode ui in een kom en schep de dressing er doorheen. Verdeel het geheel over 2 borden.
  4. Leg de avocado en de kipblokjes erop en strooi de walnoten erover.
  5. Verkruimel de geitenkaas er overheen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *