Voor 2 personen
- 2 kipfilets, in blokjes
- versgemalen peper en zout
- olijfolie
- 200 gr aardbeien, in partjes
- 100 gr babyspinazie
- 1 avocado, in partjes
- 1/2 rode ui, in halve ringen
- 50 gr zachte geitenkaas
- 2 el walnoten
Voor de dressing
- 2 el olijfolie
- 1 el witte Balsamico
- 1 el honing
- versgemalen peper & zout
Bereidingswijze
- Klop de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en zet even apart.
- Bestrooi de blokjes kipfilet met wat versgemalen peper & zout en bak de kipfilet in een scheutje olijfolie gaar.
- Doe de spinazie met de aardbeien en rode ui in een kom en schep de dressing er doorheen. Verdeel het geheel over 2 borden.
- Leg de avocado en de kipblokjes erop en strooi de walnoten erover.
- Verkruimel de geitenkaas er overheen.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.