Pasta met pesto, kipfilet en zongedroogde tomaatjes

1 comment

Gisteren gaf ik jullie het recept voor eigengemaakte Pesto Genovese, vandaag een recept voor een heerlijke pasta met pesto, kipfilet en zongedroogde tomaatjes.

Pasta met pesto en zongedroogde tomaatjes

4 van 1 stem
Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 1 recept Pesto Genovese
  • 2 kipfilets
  • 100 gr zongedroogde tomaatjes
  • 250 gr kastanjechampignons
  • 1 teentje knoflook
  • 150 gr pasta
  • olijfolie
  • 1 el pijnboompitjes
  • basilicumblaadjes
  • versgemalen zout & peper
  • wat fijngeraspte Parmezaanse kaas

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.
  • Snij de kipfilets in blokjes, de champignons in kwarten en de zongedroogde tomaten in reepjes. Hak de knoflook fijn.
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet de pasta af.
  • Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en voeg hier de kip, samen met de zongedroogde tomaten aan toe. Bak 2 minuten.
  • Voeg de champignons toe en bak het geheel nog 3 minuten.
  • Voeg de pesto toe en schep alles goed door elkaar, bak de pesto nog een minuutje mee. Breng verder op smaak met wat versgemalen zout en peper.
  • Voeg de pasta toe en schep alles goed door elkaar en warm het geheel goed door.
  • Schep de pasta op voorverwarmde borden en bestrooi met wat fijngehakte basilicum, pijnboompitjes en geraspte parmezaan.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

image

Tags

One Comment

  1. Was erg lekker.
    Bedankt deze sla ik mooi op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating