Tropische Wentelteefjes

image.jpeg

Een recept uit grootmoeders tijd, met een tropische twist. Heerlijk als ontbijt, maar ook als dessert. Serveer er dan eventueel nog een bolletje ijs bij.

Dit recept is gemaakt met de producten van:

logo-drechtvers

www.drechtvers.nl

 

Voor 2 personen

  • 6 sneetjes suikerbrood
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 2 eieren
  • roomboter
  • 1/2 mango
  • 2 el kokosrasp

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren met de kokosmelk en het kaneelpoeder los.
  2. Haal de sneetjes suikerbrood aan beide kanten door het ei-mengsel.
  3. Smelt een klein klontje boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes in ca 5 minuten goudbruin, keer de wentelteefjes halverwege.
  4. Snij de mango in plakjes.
  5. Verdeel de wentelteefjes over de borden, leg de plakjes mango erop en strooi de kokosrasp er overheen.

 


One thought on “Tropische Wentelteefjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s