Een recept uit grootmoeders tijd, met een tropische twist. Heerlijk als ontbijt, maar ook als dessert. Serveer er dan eventueel nog een bolletje ijs bij.
Voor 2 personen
- 6 sneetjes suikerbrood
- 200 ml kokosmelk
- 1 tl kaneelpoeder
- 2 eieren
- roomboter
- 1/2 mango
- 2 el kokosrasp
Bereidingswijze
- Klop de eieren met de kokosmelk en het kaneelpoeder los.
- Haal de sneetjes suikerbrood aan beide kanten door het ei-mengsel.
- Smelt een klein klontje boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes in ca 5 minuten goudbruin, keer de wentelteefjes halverwege.
- Snij de mango in plakjes.
- Verdeel de wentelteefjes over de borden, leg de plakjes mango erop en strooi de kokosrasp er overheen.
Ziet er heerlijk uit! Vooral suikerbrood lijkt mij leuk om een keer zelf te maken. 🙂