Broodje Parmaham met brie en honing

Een heerlijke combinatie, Parmaham met brie en honing.

Voor dit broodje gebruikte ik een sneetje zelfgebakken brood met Nigella- en sesamzaadjes, het recept komt uit Meer brood uit eigen oven van Levine van Doorne.

 

 

Recept afdrukken Pin recept
0 van 0 stemmen

Broodje Parmaham met brie en honing

Voorbereidingstijd5 minuten
Porties: 1

Ingrediënten

  • 2 plakjes Parmaham
  • 2 plakjes brie
  • handje rucola
  • 1/2 el pijnboompitjes
  • honing
  • 1 broodje of dik gesneden boterham

Instructies

  • Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.
  • Verdeel de Parmaham en de brie over het broodje. Leg de rucola er bovenop.
  • Bestrooi het broodje met de pijnboompitjes en giet er wat honing overheen.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken

 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *