Broodje Parmaham met brie en honing

Een heerlijke combinatie, Parmaham met brie en honing.

Voor dit broodje gebruikte ik een sneetje zelfgebakken brood met Nigella- en sesamzaadjes, het recept komt uit Meer brood uit eigen oven van Levine van Doorne.

 

 

Print recept
Broodje Parmaham met brie en honing
Voorbereidingstijd
5 minuten
 
Personen: 1
Ingrediënten
  • 2 plakjes Parmaham
  • 2 plakjes brie
  • handje rucola
  • 1/2 el pijnboompitjes
  • honing
  • 1 broodje of dik gesneden boterham
Bereidingswijze
  1. Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.

  2. Verdeel de Parmaham en de brie over het broodje. Leg de rucola er bovenop.

  3. Bestrooi het broodje met de pijnboompitjes en giet er wat honing overheen.

 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *