Vandaag ben ik jarig en wie jarig is trakteert!

38 reacties

Vandaag vier ik mijn 39e verjaardag, weer een jaartje dichter bij de 40 😉

En wie jarig is trakteert, maar het werd een beetje lastig om voor jullie allemaal een taartje te bakken. Wel heb ik een leuke winactie! Voor één van jullie kocht ik zes heerlijke recepten chocolade, waar mijn eigen favoriete repen tussen zitten.

 

 

Wil jij dit pakket winnen?

 • Laat in de reactie onder dit bericht weten met wie jij deze repen gaat delen en waarom.
 • Meedoen kan t/m woensdag 25 oktober 2017.
 • Donderdag 26 oktober maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina.

(Deze winactie is niet gesponsord)

 

38 Reacties

 1. Gefeliciteerd!! En Wat heb je leuke recepten,ik ga de Koreaanse gehaktballetjes ceker een keer proberen. En deze win actie is ook wel heeeel erg leuk haha hier word elke vrouw wel heel erg gelukkig van denk ik! Ik zou het pakket delen met mijn lieve moeder,ze is net oma geworden van 2 klein zoons♡ en ik dus mama van ons zoontje Arvin die nu 6 weekjes oud is,wat extra verwennerij zou super zijn

  Groetjes Marijke

 2. Gefeliciteerd!! Ik zou deze chocolade graag delen met mijn vriendin die over een maand terug komt voor even uit Amerika waar ze woont. Ik zie haar daarom maar heel weinig en deze chocolade komt zeker op tijdens een avondje bijkletsen.

 3. Lekker hoor! Van harte gefeliciteerd! Deel ze graag met m’n vriend

 4. Delen met mijn ouders en zusje. De meesten dingen heb nooit geproefd en nu ben ik erg benieuwd hoe alles smaakt. Van harte gefeliciteerd

 5. Gefeliciteerd! En een fijne dag vandaag.

  Ik zal deze repen delen met het gezin en onze lieve vrienden die we vanwege afstand niet veel zien en zoals het bericht ging waarin ik door me lieve vriendinnetje genoemd ben ; we elkaar meer dan 7 jaar kennen en dat een feestje waard is

 6. Gefeliciteerd! Ik zou deze chocolade delen met mijn man! Omdat ik moeilijk alles alleen kan eten terwijl hij naast me op de bank zit

 7. Oeh lekker! Chocola kan er altijd wel bij. Ik zou het delen met mijn hele gezin, het is precies genoeg voor 1 reep per person ;). Gefeliciteerd!

 8. Gefeliciteerd!! Deze heerlijke chocoladerepen zal ik delen met mijn twee lieve zussen! Samen genieten is altijd nog leuker dan alleen

 9. Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee en deel ze dan met mijn man en 3 kinderen, die zijn allemaal net zo gek op chocolade als ik, dus dat komt vast goed

 10. Hannah Kagenaar

  Ik ga ze delen met de allerliefste zus van de wereld. .Toen zij hoorde dat zij ernstig ziek was stortte haar hele wereld in. Al haar dromen… weg. Maar met de steun van haar lieve mannetje en van mij heeft deze powervrouw de moed opgeraapt en is zij keihard gaan werken om haar dromen weer te vervullen. Zij is weer in haar zichzelf gaan geloven en heeft sommige doelen al mogen bereiken. Ik ben als grote zus supertrots op haar en zou daarom deze repen voor ons willen winnen, zodat wij als zusjes kunnen delen <3

 11. Ik doe ook graag mee en zou deze chocolade delen met mijn zoon die ook erg van chocolade houdt.

 12. Heleen Arends

  Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik doe graag mee zodat ik de chocolade kan gebruiken in leuke gerechten van jou of andere gerechten die ik via facebook kan vinden. De rest van de chocolade komt goed terecht bij deze chocolademonster.

 13. Nogmaals van harte gefeliciteerd !

  Ik zou deze repen willen delen met mijn schoonmoeder en schoonzus, omdat wij erg van chocolade houden. En als beloning voor na mijn dieet in december.

 14. Zwanger means chocolate! Daarom doe ik mee. Zou een heel slijmverhaal over je blog kunnen ophangen, maar dat hoeft denk ik niet eens… ik vind je blog gewoon superleuk! Ook omdat ik zelf veel blog over eten en een intense FOODIE ben! En dus zwanger. Ja…

 15. Van harte gefeliciteerd! Ik wil deze repen graag winnen en dan deel ik ze met mijn zussen. Tijdens mijn ziekte stonden ze altijd voor mij klaar. Nu ben ik aan het revalideren en hoe leuk zou het zijn om een filmavondje met zn drieen te houden en dan deze repen te testen. Want een van onze hobby’s is het testen van nieuwe soorten chocola.

 16. Gefeliciteerd!! Als ik deze repen win dan deel ik ze het liefst met mijn beste vriendin op de bank met een film een drankje en natuurlijk niet te vergeten de chocolade

 17. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Marielle. Ik deel mijn repen graag met dinnetje Heleen!

 18. Wauw, dit ziet er goed uit! Toevallig heb ik de reep links boven laatst een keer met 35% korting gekocht….en wat smaakte die goed zeg!:) Ik zou heel graag deze repen winnen, dan kan ik mijn allerliefste moeder er blij mee maken. Ze verdient alle liefde en cadeautjes waar ik mijn handen op kan leggen voor haar. Ze is namelijk ziek geweest en heeft keihard gevochten om bij ons te kunnen blijven en nog vele mooie herinneringen te kunnen maken…..misschien kunnen we nu ook een lekkere herinnering toevoegen 😉

 19. Van harte gefeliciteerd ik zou deze repen chocolade delen met mijn vriendin zij heeft meervoudige persoonlijkheden (dis) maar ze houden allemaal van chocolade dus dat wordt een feestje

 20. Oeeee chocola!!! Delen? Met niemand natuurlijk! Oke vooruit met mn zwangere beste vriendin. Avondje thee, chocola en girltalk.

 21. Van harte gefeliciteerd! Een verjaardag is een bijzonder moment; weer een nieuw jaar! 2 weken terug op de 52e verjaardag van mijn vader kregen we plotseling het verschrikkelijke bericht dat hij ernstig ziek is. Ik zou de chocolade heel graag met mijn vader willen delen en mooie herinneringen willen maken samen.

 22. Van harte gefeliciteerd!

  Ik zou de repen graag willen delen met de baby in mijn buik! Ik ben verzot op chocolade, maar houd me tot nu toe aardig in steeds. Het lijkt me heerlijk om eens één keertje mezelf te laten gaan.

 23. Gefeliciteerd!!! Ik ga ze delen met met maatje paul!! Die hebben wij zo op hahaha

 24. Aurelie de cock

  Proficiat! Ik deel ze graag met mijn vriend.. even zot van chocolade! Great minds think alike! X

 25. Hup hup voor de winacties ! Altijd leuk om iets te winnen… Met wie ik zou delen? Mijn dochter die lust wel wat chocolade ( als het niet al eerder door de husband weg is gesnaaid)
  Van harte en veel plezier met het uitroepen van de winnaar! Grtjes @Heerlijkehappen

 26. Janine Zaman

  Wat een super leuke winactie. Ik ga het delen met mijn man. We zijn zwanger en gaan de laatste 9 weken in.
  Wij vinden het heerlijk om samen op de bank te zitten met een chocolaatje met de lastige tijden die we hiervoor hebben gehad.
  Gelukkig gaat het nu goed.

 27. Allereerst: nog gefeliceerd!
  Ik heb er 1 minuut over nagedacht en oke oke mijn man mag de frambozen-choco-reep mee op eten. Maar verder moet ie er af blijven. Mommy-time 🙂

 28. Super leuke winactie!
  Een gelukkige verjaardag!
  Ik zou de chocolade delen met mijn zus, omdat ze altijd zo’n lieve zus voor me is en ze zo verslaafd is aan chocolade! 😉

 29. Ik neem een deel mee naar mijn werk voor mijn collega’s, mocht ik winnen. Ik heb nog niet zo lang een nieuwe baan. Komt vast de collegialiteit ten goede.

 30. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Superleuk dat je van die lekkere chocolade weg gaat geven, ik hou me zeker aanbevolen. Ik ga ze natuurlijk delen met mijn man, maar ook met mijn zoon die de 26e jarig is en dan 27 jaar wordt. Ook gaat er zeker een reep naar mijn stiefdochter en haar vriend, ze worden namelijk vrijdag de 27e papa en mama van een zoontje dus dan kunnen ze wel wat lekkere energie gebruiken.

 31. Van harte gefeliciteerd,

  Ik ga ze delen met mijn man die echt een chocolademonster is en elke keer weer op zoek is naar nieuwe smaken.
  Maar ook met mijn moeder die mij ontzettend gesteund heeft in een moeilijke periode in mijn leven.

 32. Gefeliciteerd !! Ik ga de chocolade delen met mijn zoon Jelle. Hij is helaas ook charerfelijk belast en verslingerd aan choco.

 33. Allereerst van harte gefeliciteerd!!

  Wat een heerlijke repen! Niet alleen ik en mijn zus vinden deze lekker, maar vooral onze moeder (echt chocomonster!!) die 4 november 50 jaar wordt.
  Tijd voor een feestje en hoe leuk als dat feestje wordt aangevuld met deze heerlijke chocoladerepen voor de grootste chocoladeliefhebber!

  Groetjes,
  Maud & Lotte

 34. Jolijn vink

  Gefeliciteerd ik zou de repen graag met mijn kinderen delen omdat ik een tumor gehad heb heb ik veel tijd in te halen met ze en gezellig knutsellen en een film kijken met chocolade daar word iedereen vrolijk van

 35. Met mijn mama!
  Sinds weekje of 7 er achter dat haar nierfunctie hard achteruit gaat.. Heel wat onderzoeken en onzekerheid..
  Afgelopen vrijdag een biopsie gehad..
  Met prednison gaat nu eindelijk haar nierfunctie iets omhoog ipv steeds maar achteruit! Dat is super nieuws! 😀 nu mag ze thuis de uitslagen afwachten.. Maar dat ze iigv eindelijk ergens op reageert betekent dat het omkeerbaar is, yeahhhh! Ze heeft medicatie om de misselijkheid tegen te gaan die ze constant heeft door haar lage nierfunctie..
  Dus niet meer misselijk & chocolade, top combi 😉
  Nu duimen dat er iets uit de biopsie komt waar we wat mee kunnen.. Duimen!

 36. Annemarie van Veelen

  Gefeliciteerd!
  De allerlekkerste reep gaat naar mijn vriendin die altijd chocolade voor mijn kinderen mee neemt.
  De op één na lekkerste gaat naar iemand die geen chocolade voor zichzelf kan betalen.
  De op twee na lekkerste naar mijn zus die ook zo van chocolade houdt.
  De laatste drie blijven bij ons thuis. Eentje voor bij de koffie, heerlijk elke dag een stukje. Eentje om mee te bakken, heb nu al zin om een recept uit te zoeken. En eentje met mijn dochter mee naar school zodat ze uit kan delen.
  Oh heerlijk, ik heb er zoveel zin in! Dat wordt moeilijk om straks in de supermarkt voorbij de chocolade te lopen.

 37. Sieger Witvoet

  Hallo Mariëlle,

  Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, 39 lentes jong. De mensen met wie ik de chocolade zou delen zijn allereerst mijn vrouw en steun en toeverlaat en mijn vierjarig dochtertje wat al net zo’n zoetekauw wordt als haar ouders. Mocht er dan nog wat overblijven (denk het eigenlijk niet) dan heb ik op mijn werk nog twee dames zitten die een stukje chocolade ook niet zouden weigeren.

 38. Eva Narcisz

  Gefeliciteerd met je verjaardag ! Wat een heerlijke winactie  Ik heb twee grote liefdes in mijn leven mijn vriend en chocolade : ) Het zal geweldig zijn om mijn liefde voor chocolade te delen met mijn geliefde !  Iedereen verdient om verwend te worden 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*