Toast met brie en champignons

Brie met champignons is een heerlijke combinatie. Deze lunch zal dan ook zeker in de smaak vallen.

Toast met brie en champignons

Toast met brie en champignons

0 van 0 stemmen
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Lunch
Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 2 (zuurdesem) boterhammen
  • 6 plakjes roombrie
  • klontje boter
  • 200 gr kastanje champignons in plakjes
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 1 tl verse rozemarijn fijngehakt
  • 1 tl balsamico
  • versgemalen peper en zout
  • handje rucola
  • verse peterselie gehakt

Instructies
 

  • Verwarm de grill van de oven voor.
  • Smelt een klontje boter in een koekenpan en voeg de knoflook en champignons toe. Bak de champignons in ca 6 minuten, op middelhoog vuur.
  • Voeg de fijngehakte rozemarijn, balsamico en wat versgemalen peper en zout toe en bak nog een minuutje mee.
  • Rooster de boterhammen onder de grill van de oven aan beide kanten lichtbruin. (Blijf erbij staan, want dit gaat snel).
  • Verdeel de plakjes brie over de geroosterde boterhammen en zet nog een minuutje onder de grill tot de brie een beetje gesmolten is.
  • Verdeel de rucola en de champignons erover. 
  • Bestrooi met wat versgehakte peterselie en versgemalen peper.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!


Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het superleuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @marielleindekeuken of Instagram met @marielleindekeuken.nl en hashtag #marielleindekeuken

Wil je geen recept, nieuwtjes en winacties meer missen? Volg mij dan op Facebook en/of Instagram.


Toast met brie en champignons

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept rating