Toast met brie en champignons

Brie met champignons is een heerlijke combinatie. Deze lunch zal dan ook zeker in de smaak vallen.

 

 

 

 

Toast met brie en champignons
Print recept
Toast met brie en champignons
Voorbereidingstijd
5 minuten
Bereidingstijd
10 minuten
Totale tijd
15 minuten
 
Personen: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 (zuurdesem) boterhammen
  • 6 plakjes roombrie
  • klontje boter
  • 200 gr kastanje champignons in plakjes
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 1 tl verse rozemarijn fijngehakt
  • 1 tl balsamico
  • versgemalen peper en zout
  • handje rucola
  • verse peterselie gehakt
Bereidingswijze
  1. Verwarm de grill van de oven voor.

  2. Smelt een klontje boter in een koekenpan en voeg de knoflook en champignons toe. Bak de champignons in ca 6 minuten, op middelhoog vuur.

  3. Voeg de fijngehakte rozemarijn, balsamico en wat versgemalen peper en zout toe en bak nog een minuutje mee.

  4. Rooster de boterhammen onder de grill van de oven aan beide kanten lichtbruin. (Blijf erbij staan, want dit gaat snel).

  5. Verdeel de plakjes brie over de geroosterde boterhammen en zet nog een minuutje onder de grill tot de brie een beetje gesmolten is.

  6. Verdeel de rucola en de champignons erover. 

  7. Bestrooi met wat versgehakte peterselie en versgemalen peper.

 

Toast met brie en champignons


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *