Toast met brie en champignons

Toast met brie en champignons

0 reacties

Brie met champignons is een heerlijke combinatie. Deze lunch zal dan ook zeker in de smaak vallen.

Toast met brie en champignons

Toast met brie en champignons

4.2 van 5 stemmen
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Lunch
Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 2 (zuurdesem) boterhammen
  • 6 plakjes roombrie
  • klontje boter
  • 200 gr kastanje champignons in plakjes
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 1 tl verse rozemarijn fijngehakt
  • 1 tl balsamico
  • versgemalen peper en zout
  • handje rucola
  • verse peterselie gehakt

Instructies
 

  • Verwarm de grill van de oven voor.
  • Smelt een klontje boter in een koekenpan en voeg de knoflook en champignons toe. Bak de champignons in ca 6 minuten, op middelhoog vuur.
  • Voeg de fijngehakte rozemarijn, balsamico en wat versgemalen peper en zout toe en bak nog een minuutje mee.
  • Rooster de boterhammen onder de grill van de oven aan beide kanten lichtbruin. (Blijf erbij staan, want dit gaat snel).
  • Verdeel de plakjes brie over de geroosterde boterhammen en zet nog een minuutje onder de grill tot de brie een beetje gesmolten is.
  • Verdeel de rucola en de champignons erover. 
  • Bestrooi met wat versgehakte peterselie en versgemalen peper.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!
Toast met brie en champignons

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating