Brie met champignons is een heerlijke combinatie. Deze lunch zal dan ook zeker in de smaak vallen.
Toast met brie en champignons
Ingrediënten
- 2 (zuurdesem) boterhammen
- 6 plakjes roombrie
- klontje boter
- 200 gr kastanje champignons in plakjes
- 1 teentje knoflook fijngehakt
- 1 tl verse rozemarijn fijngehakt
- 1 tl balsamico
- versgemalen peper en zout
- handje rucola
- verse peterselie gehakt
Instructies
- Verwarm de grill van de oven voor.
- Smelt een klontje boter in een koekenpan en voeg de knoflook en champignons toe. Bak de champignons in ca 6 minuten, op middelhoog vuur.
- Voeg de fijngehakte rozemarijn, balsamico en wat versgemalen peper en zout toe en bak nog een minuutje mee.
- Rooster de boterhammen onder de grill van de oven aan beide kanten lichtbruin. (Blijf erbij staan, want dit gaat snel).
- Verdeel de plakjes brie over de geroosterde boterhammen en zet nog een minuutje onder de grill tot de brie een beetje gesmolten is.
- Verdeel de rucola en de champignons erover.
- Bestrooi met wat versgehakte peterselie en versgemalen peper.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.