Winactie paaschocolade

Winactie: Mariëlle in de Keuken bestaat 2 jaar!

86 reacties

Mariëlle in de Keuken bestaat 2 jaar, om dit te vieren heb ik voor één van jullie dit heerlijke Paaschocolade pakket gekocht!

 

 

 

Win meer dan een kilo Paaschocolade

Het pakket bestaat uit:

 • AH Delicata paaseitjes notenmix
 • AH Feestfavoriet chocolade kuikentjes
 • M&M’s limited edition
 • Johnny Doodle Milk chocolate Crispy Carrot & Honey
 • Milka Melk Oreo paaseitjes
 • Tony’s Chocolonely melk meringue citroen

 

Wat moet je doen om dit pakket te winnen?

 • Laat in een reactie hieronder weten wat je meest favoriete recept van Mariëlle in de Keuken is en waarom.
 • Wil je nog meer kans maken? Volg dan Mariëlle in de Keuken op Facebook, Instagram en/of Pinterest.

 

Meedoen kan t/m vrijdag 9 maart 2018.

De winnaar wordt op zaterdag 10 maart bekend gemaakt op Mariëlle in de Keuken.nl.

 

(Deze winactie is niet gesponsord)

 

Winactie paaschocolade

De winnaar ontvangt dit hele pakket (excl. decoratie).

86 Reacties

 1. Wat een heerlijk pakket! Het water loopt ons (mijn twee zoons kijken ook mee) al in de mond… chocolade is nooit veilig hier in huis… gefeliciteerd met het twee jarig bestaan

 2. Slanke kapsalon is mijn favo gerecht! Lekker guiltfree kapsalon eten mer gezonde ingrediënten

 3. Oehhh lekker!! Ik vind de chocolade pancakes met banaan erg lekker. Ik maak ze vaak op zondag zodat ik ze maandag en dinsdag nog kan lunchen op werk ik houd echt van pannenkoeken en heb verschillende soorten gemaakt maar choco banaan is mijn favoriet!

 4. Heerlijk chocola. Moet het wel verstoppen want voor ik het weet hebben de kinderen het opKrokante kipstukjes succes verzekerd bij man en kinderen

 5. Hazelnootschuimgebak! Ik ben opgegroeid in de omgeving van Dordt en mijn broer woont er nog steeds. De versie van Brokking was altijd al favoriet, maar hoe leuk en lekker is het als je ze zelf kunt maken! Ik heb m ook met mijn broer gedeeld

 6. Oooooeeee wat een heerlijk pakket! Daar weten wij wel raad mee. Ik ben heel blij met je site! Pluk er regelmatig wat af. Maar de hazelnootschuimtaart is echt wel favoriet! Te lekker!

 7. Lekker chocolade maar de slanke kapsalon als diner is ook favoriet.

 8. Oeh wat heerlijk.. Dat wordt lekker delen, gezellig bij de thee met Pasen. Ik vind t moeilijk kiezen uit alle heerlijke recepten, maar de meatloaf is een go-to recept voor mij. Altijd goed,voor het gezin maar ook als er (onverwacht) gasten komen en er alleen wat gehakt in huis is . Top recept!

 9. Gefeliciteerd met je jubileum!

  Stroopwafels zelf maken lijkt mij leuk. Dus dat is mijn favoriete recept.

  Fijn weekend.
  Groetjes Jeanine

 10. Favorite recept hmm lastig alles wat hartig of zoet is gaat er bij ons in.. de appelflappen met Victoria beslag de appel yoghurt cake en de carpaccio pizza allemaal even favoriet. Met pasen heb ik helaas weekenddienst.. maar hoe lekker is het als je thuis komt en dit lekkers ligt op je te wachten na een drukke dag werken..heerlijk ☕

 11. Sabine Flothuis

  Wow!! Wat een heerlijk pakket!! Daar kan ik mijn kindjes (en mezelf natuurlijk) enorm mee verwennen
  Mijn favoriete recept, of eigenlijk recepten, zijn de frisse appels yoghurt cake en de slanke kipsalon. Beide al meer dan eens gemaakt en echte blijvertjes. Ook voor inspiratie qua hapjes kijk ik geregeld even op de site.

  Oh en natuurlijk van harte met de twee jaar

 12. Anita Roolvink

  Mijn favoriet is de cake met griekse yoghurt en appel. Mijn man eet sochtends yoghurt met muesli en dan cake ipv brood. Dus maak ik liever dit gezondere alternatief met yoghurt ipv roomboter…

 13. Gefeliciteerd met je blog verjaardag!

  Ik heb laatst de kokosmakronen geprobeerd en ik vond ze echt heel lekker! Nog lekkerder met een chocolade laagje 😉

 14. Dat ziet er lekker uit! Mijn favoriete recept is de brusselse wafel, want die ziet er heerlijk uit.

 15. Daphne Smit

  Ik kan niet kiezen, jouw recepten zijn zo lekker!
  Gefeliciteerd met je tweejarig bestaan.

 16. Gefeliciteerd!
  Bij mij zijn de donuts zeker favoriet! Mijn man gaat liever voor de pancakes met bacon en maple syrup, welke ik toch wel erg vaak maak op de zondag ochtend 😉

 17. de harttaart met aardbeien is heel erg leuk! en gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan!

 18. Ik heb nog geen favoriet recept maar ga zeker neuzen tussen je recepten.
  Bedankt voor de geweldige win actie

 19. Alwayshungr091

  Mijn favoriet blijft toch echt de pancakes met peer en chocola

 20. Allereerst gefeliciteerd is lees je blog altijd met veel plezier en honger achteraf! De sneeuwbal koekjes zijn echt een godsgeschenk dus dat is zeker mijn favoriet!

 21. Je stroopwafels ga ik zeker nog eens maken! Dat is de lekkerste koek in Nederland.

 22. Marlies van Dijk

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor die lekkere chocolade!! Ik volg je nog niet zo lang maar ben dol op je stoofpotjes! Nog zoveel lekkers uit te proberen! 🙂

 23. Het recept van de appel yoghurtcake vind ik het lekkerst! Deze wordt hier snel opgegeten!

 24. Ilse Salamat

  De slanke kapsalon is mijn favoriete recept. Love it. Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan

 25. Ellen Dunkes

  De appel-yoghurtcame is mijn favoriet op de voet gevolgd door de Griekse balletjes….eerst de balletjes en daarna een plak cake kan natuurlijk ook.
  Het water loopt me in de mond

 26. Gefeliciteerd met je jubileum! Mijn favoriet is met 100% de Yoghurt appelcake!! Heerlijk friss! 🙂

 27. Gefeliciteerd! Heel eerlijk gezegd maak ik net kennis met je blog maar de tulband ga ik zeker proberen. Ik heb een nieuwe oven dus kan niet wachten. Er staan frisse recepten op!

 28. Alien Voorwinden

  Gefeliciteeerd! Wat gaat de tijd snel he 🙂
  Ik doe graag mee want chocolade is zoo lekker. Even als je chocolade pancakes met banaan recept. Daar heb ik zulke fijne herinneringen aan (smaak én het samen maken met mn vriend!).
  Je andere recepten zijn trouwens ook geweldig hoor! Heerlijk zelf pizza maken of kapsalon ipv bestellen =)

 29. Wat leuk:D mijn favoriete recept is avocado smoothie met munt. Krijg dan gelijk een energieboost en je zit de uren erna behoorlijk vol!

 30. Breakfastlover.rachel

  Dat is een heel mooi pakket! Mijn favo is de chocolade pannenkoekjes met banaan.

 31. Gefeliciteerd!
  Ik heb laatst je smoothie met avocado en munt gemaakt en die was heerlijk! Verder staan er vooral veel recepten op mijn “to make” lijst… nu de tijd nog vinden!

  Ga zo door! Liefs

 32. Heel erg leuk pakket! Mijn favoriete recept is die voor de donuts, simpel recept & een heerlijke resultaat. Wat wil je nog meer? Je kunt er alle kanten mee op, een chocolade topping, een glazuur topping, sprinkles, noem het maar op! Ga zo door 🙂

 33. Evelien v H.

  Gefeliciteerd! Ik heb altijd veel aan jouw recepten! En ziet er ook altijd zo mooi uit. En chocolade….. hmm daar kan je me wakker voor maken . En mijn favoriete recept: Kaiserschmarrn!

 34. Jamjamjam…dit lekkere smulpakket wil ik zeker winnen. Ik heb al meerdere recepten van je site gemaakt…ze zijn allemaal lekker dus moeilijk kiezen.. ik denk dat de vega lasagne met spinazie mijn favoriet is.. en op naar hopelijk nog veel meer jaren van jou heerlijke recepten genieten!!❤

 35. Gefeliciteerd met 2 jaar Marielle in de keuken.
  Wat toevallig!! Ik kwam toevallig je Appelflappen recept tegen op Pinterest. En toen je website gevonden. Dus ik ga voor de
  Appelflappen met victoriabeslag..hmm. Ga je meteen volgen op Instagram.

  Groetjes je oude klasgenoot

 36. Mexicaanse Quesadillas met Kip en Avocado. Ideaal voor een gezellige avond met vriendinnen. Mexicaanse muziek op de achtergrond. Ik ben sowieso dol op die keuken.

 37. Ik weet wel zeker welk recept ik het allerlekkerst vond namelijk de wentelteefjes ze smaakten zo lekker wanneer ik ze samen met mijn moeder maakte ik ben je heel dankbaar voor dat recept❤️

 38. Ik ben sinds een week lid maar heb al de heerlijke appel-yoghurtcake gemaakt en vanavond staat de slanke kapsalon op het menu.Had een foto gemaakt van de cake maar kan deze hier niet plaatsen.Je recepten zien er heerlijk uit en wil een hoop gaan uit proberen.

 39. ilsiee prins

  Woeiiiiii jammie, wat een heerlijke winactie zeg!
  Helemaal super dat je dit organiseert voor de lezers van je blog! 😉
  Zelf kwam ik laatst de pizza krans eens tegen, en hebben hem ook gemaakt. Heeeeerlijk, smullen voor het hele gezin. We hebben hem samen gemaakt, zodat iedereen zijn eigen favoriete deel had! 1 van de kids lust hier geen tomaatjes dus die hebben we voor een deel weggelaten. Ook zo leuk dat er zoveel varianten mee te maken zijn 😉 Echt een orgineel idee…
  Ons gezinnetje doet graag mee voor deze lekkernijen hoor, jammmie lekker smullen tijdens de paasdagen, alhoewel hahahah het zijn maar 2 dagen he, dus de rest word dan voor de volgende weekenden bewaard 😛

  Volg je inmiddels op FB, instagram en heb me ingeschreven voor de heeeeeeerlijke nieuwsbrief! 😉
  Groetje Ilsiee

 40. Goedemorgen!

  https://marielleindekeuken.nl/2016/10/29/pasta-salade-met-pittige-avocado-pesto/

  Dit is mijn favoriete gerecht, omdat het simpelweg superlekker is maar ook heel gezond! Ik hou erg van avocado en het is zo lekker in dit gerecht. Ik heb het gerecht nu 2 keer gemaakt en ik ben het van plan om het volgende week voor mijn ouders te maken, zodat zij ook kunnen proeven hoe lekker dit gerecht is!

 41. Gefeliciteerd met je tweejarig bestaan! Ik ga je blog volgen, ziet er super uit! En ik ben erg benieuwd naar je recept voor het hazelnoot gebakje. Dat is een grote favoriet hier thuis, maar het is me nog nooit gelukt hem goed te maken! Ik ben benieuwd.

 42. Inge wijnen

  De frisse cake met yoghurt en appel die kan voor ontbijt tussendoortje en zelfs als toetje gebruikt worden. Ideaal dus haha

 43. Anastasia

  Gefeliciteerd met jullie 2 jarig bestaan! Een favoriet recept kiezen is heel moeilijk. Alle zoete recepten met cake, koek en taarten zijn geweldig maar als ik toch moet kiezen dan is dat toch wel hazelnoot schuimgebak.

 44. Jens Oostland

  Volg je op facebook en instagram super toffe actie , maak graag kans

 45. Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan! Wow, dat pakket ziet er super uit! Mijn favorite recept is de nutella muffins met hazelnoten! Lekkerr!

 46. Gefeliciteerd, 2 jaar!!! In de keuken allerlei receptjes uitproberen is iets waar ik van geniet! Heb ook aantal van jouw recepten uitgeprobeerd en op dit moment is de salade avocado, kip en tacochips mijn favorietje, omdat het simpelweg super lekker is, makkelijk te maken en gezond.

  Dit uitgebreide paaspakketje zou ongelooflijk lekker zijn om als verrassing voor mn gezin te serveren tijdens het paasontbijt.

  Ik wist niet van je Instagram account, maar daar ga ik je op volgen! (frambroosie)

 47. De stroopwafels uitgeporbeerd en smaakte zooooooo lekker. Ik vind echt tofe pakket en extra kilo’s mogen best bij komen ;)) van harte met je 2jarige bestaan van je blog op naar de 3,4,5,6,7,8

 48. Cooktravelenjoy

  Ik heb ze nog niet gemaakt, maar ik ben je gaan volgen (op IG) omdat ik op zoek was naar een stroopwafelrecept! Dus dit is een goede reminder om deze binnenkort eens te maken!

 49. De kip quisedillas met avocado zijn in ons gezin favoriet! Heerlijk gekruid en vol van smaak.

  Doe graag mee met de win actie.

 50. Mijn favorieten zijn de pastarecepten en dan met name die van de vegetarische lasagna ^_^
  Dat wel lekker smullen.

 51. Chantal van Tuijl

  Heerlijk!!!! De Pavlovaatjes met zacht fruit staan hier dankzij jou regelmatig op het menu, echt zoooo heerlijk!

 52. Wat een Super leuke actie. Dat zou ik wel lusten. Mijn favoriete recept zijn de high tea scones. Superleuk ook voor de kinderen bij een traktatie of kerstdiner.

 53. Oeh verslaafd aan chocolade, zou wel raad weten met dit pakket
  Mijn favo recept, de Ontbijtgebakjes met bananenyoghurt. Heerlijk begin van de dag (wel met een beetje pure chocolade hagelslag erop)!

 54. Gefeliciteerd!! Het bananenbrood vonden wij erg lekker!!

 55. De Spaanse churros met Chocosaus… Waarom ??? Lekker, leuk voor jong en oud en makkelijk en chocoladesaus natuurlijk.. wie kan nou de smaak van chocolade weerstaan ? Jij ??

 56. Kristel brouwers-dijkhuizen

  De luie sushi ik ben echt een sushi eter maar toen.Ik.dit zag heb ik zo moeten lachen dat ik dacht ag laat ik het is gewoon even gaan maken. Het Is snel en.makkelijk klaar en heerlijk fris ik hou ervan. Dus die staat bij mij op een de kip terriyaki met ananas overigens ook heerlijk dus ga zo lekker door.

 57. Patricia de crom

  Slanke kapsalon met Sonja bakker achter de rug maar een lekkere beloning mag af en toe wel en die deel ik dan lekker met de kids en manlief

 58. Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je toffe website. Dat er nog maar veel jaren mogen volgen! En hoe leuk dat je (een van ons) gaat trakteren met een paaspakket. Mijn favoriete recept is de lasagne met gegrilde kipfilet en courgette met als toetje een kopje koffie met uiteraard altijd een stukje (of meer ) chocolade!

 59. Ik doe graag mee met deze lekkere actie! Ik heb je eigenlijk gisteren pas ontdekt op Instagram. Maar eh lekker lijken mij de appelflappen met Victoriabeslag. Ik ken deze appelflappen ook als appelkanjers en deze zijn heerlijk. Lijkt me leuk om deze eens te maken! Mijn naam op Instagram: shirlovesfood

 60. Er staan nog heel veel recepten die ik nog wil maken, maar erwtensoep/snert is hier toch wel favoriet.

 61. Tamara Elbersen

  Oei lastig maar ik ga zeker voor een baksel en dan de ontbijtgebakjes met bananenyoghurt. Ik bak graag maar dan liever ‘healthy’ en deze voldoet daar uitstekend aan!

 62. De blini’s met dille en gerookte zalm zijn echt heaven!!! Aan die combinatie zou ik nooit hebben gedacht dus toppie!! Iets zoets met zoets maakt de smaak altijd extra speciaal. Thank you! Liefs Theresia

 63. Mijn favoriete recepten zijn de pizza recepten, met name die met parmaham..!! Wij houden er van om zelf pizza te maken en daar helpen jou recepten mooi aan mee!

 64. Dinah Strijbis

  Ik volg je nu pas… maar die appel yoghurt cake lijkt me heerlijk, ga ik binnenkort maken ♡

 65. Gefeliciteerd!! Wat een lekkere winactie!! Favo recept is de slanke kapsalon!

 66. Susan de Lange

  Kabeljauwfilet met Parmaham en Zeekraal.

  Meerdere malen gekookt (ook voor vrienden). Echt een succes.
  Zout, zacht knapperig, zoet….
  De zeekraal plukken we zelf op het wad bij mijn ouders.

 67. Yme Tibben

  De Griekse gehaktballetjes met salade en pita! Ik heb begin dit jaar een uitwisselingsstudente uit Griekenland in huis gehad voor een weekje, en heb dit voor haar gemaakt 🙂 Ze zei dat het net zo smaakte als thuis. In April ga ik naar Griekenland, en dan wil ik haar en haar familie weer verrassen met een ander leuk en lekker Grieks recept van deze
  site! (En misschien wat chocola die ik hiee dan misschien gewonnnen heb ;))

 68. Hoiii, ik ben Renske en mijn moeder en ik vinden de appel-yoghurt cake heel lekker. En we doen zeker mee aan de winactie omdat, ik chocola heel lekker vind. 🙂 ik heb alle stappen gevolgd. Lieve groetjes Renske

 69. Geweldig!!! Over het algemeen vind ik (bijna) alle recepten erg lekker en makkelijk te bereiden. Maar mijn absolute favoriet is toch de asperges met garnaaltjes. Ik ben altijd al dol geweest op asperges en maakte ze altijd met ham, maar deze combinatie met (Hollandse) garnaaltjes smaakt echt voortreffelijk. Zelfs de kinderen in huis zijn er dol op. Dus dit recept maak ik regelmatig, ook als ik visite krijg. En het leuk is dan ook dat ik hier allemaal complimenten over krijg. Dus dat is ook nog eens leuk. Dus Mariëlle bedankt 😉

 70. De lasagne met groenten omdat ik super veel van lasagne hou en het ook nog gezond is

 71. oelalaaa gaaf pakket
  de gezonde appeltaart zag ik net die ga ik binnenkort maken 🙂

  ik volg je op insta

  gr croltje

 72. Je bananenbrood recept is heel goed.

 73. Lisa (22bakery)

  wat leuk, deze actie! van harte met het tweejarig bestaan

  Mijn favo recept is de Vlaamse stoverij met ovenfriet en (zelfgemaakte belse) mayo! Of de roti. Ook zo jammie.

  Naast deze dingen ben ik ook ongeveer verslaafd aan chocolade , heerlijk genieten van dit pakket met een kopje koffie.. jammie..

 74. Alles lijkt mij super lekker ☘️❤️
  Ik kan echt niet kiezen
  Het lijkt mij super leuk om ze winnen omdat ik nooit wat win

 75. Jess Kniest

  Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan! En wat een heerlijke traktatie om weg te geven.
  Het meest favoriete recept van mij is de Spinazie Röstischotel. Wat een heerlijke combinatie en zelf mijn dochter eet het 😀

 76. Sanne van dam

  Super leuk. Mijn favoriete recepten zijn met de pasta. Die zijn zooooo lekker
  En echt leuk dat je deze winactie doet .

 77. De muffins met nutella zien er super lekker uit! Ik heb nog nooit met karnemelk gebakken, grappig dat je dat ook zo makkelijk met melk en citroensap kunt maken.

  En ik ben dol op chocolade!

 78. Kaiserschmarnn!! Het is voor mij nostalgie. Als klein meisje at ik dit het liefste iedere middag op wintersport. Alleen daarom zou ik al op wintersport willen, al hoeft dat met jouw recept natuurlijk niet meer 🙂

 79. Hoera! 2 jaar! Mijn favoriete recept Is denk ik de stoverij met Vlaamse friet, want o wat Is die lekker. Ook voor je schuimtaart kun je me wakker maken Haha! Maar eigenlijk heb je enorm veel lekkere recepten Mariëlle!

 80. Marlies Voorwinden

  Jou geweldige hazelnootgebakje is mijn favoriet. Mmm. Woon zelf in de alblasserwaard en het hazelnootgebakje van brocking. Is al jaren mn favoriete taartje. ❤ ik ben dan ook enorm blij met jou recept die ook echt super goed smaakt en zeker niet voor de orginele onderdoet. Je hebt van mij een hele dankbare zoetekauw gemaakt.

 81. Gefeliciteerd met je jubileum….. Mmm dat ziet er SUPERuit. Als ik win ga ik daar heerlijk van genieten samen met mijn kinderen en kleinkind.
  Uit je recepten kan ik helaas geen keuze maken vind er zoveel lekker.

 82. De appelflappen met victoriabeslag .

  Ik ben dol op nieuwe recepten en jij hebt veelzijdige recepten zodat er altijd wat leuks tussen zit

 83. Ongetwijfeld het recept van Kaiserschmarrn! Hier was ik al lang naar op zoek en dit smaakte net zo lekker als ik gewoon ben in Oostenrijk. Deze winactie is echt super leuk! Ik heb al meteen veel inspiratie om ermee te bakken. 🙂

 84. De apprlflappen met victoriabeslag!

 85. Linnie verleg

  De slanke kapsalon
  Is mijn favoriete gerecht

 86. Linda lips

  De kokosmacronen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*