Italiaanse tosti

Onderin de kast heb ik nog een tosti-ijzer staan, eigenlijk gebruik ik hem zelden. Zonde, want tosti’s vind ik heerlijk. Tijd om hem weer eens te gebruiken! Ik maakte deze Italiaanse tosti met mozzarella, pesto rosso en parmaham. En hij was heerlijk, ik denk dat ik mijn tosti-ijzer weer eens wat vaker tevoorschijn ga halen 😉

 

 

Italiaanse tosti
Recept afdrukken Pin recept
5 van 1 stem

Italiaanse tosti

Voorbereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd5 minuten
Totale tijd10 minuten
Porties: 1 persoon

Ingrediënten

  • 3 sneetjes wit casinobrood
  • 1/2 el pesto rosso (zelfgemaakte)
  • 20 gr geraspte mozzarella
  • 2 plakjes Parmaham
  • 4 blaadjes basilicum
  • 2 plakjes tomaat
  • 15 gr parmezaan fijgeraspt

Instructies

  • Besmeer 1 boterham met de pesto. Leg daarop de geraspte mozzarella en de Parmaham.
  • Leg de 2e boterham hier bovenop en beleg deze met de blaadjes basilicum, plakjes tomaat en de geraspte parmezaan.
  • Leg de 3e boterham er bovenop.
  • Verwarm het tosti-ijzer en bak de tosti tot de kaas gesmolten is en het brood mooi bruin is.

Notities

Tip: Leg de tosti tussen een velletje bakpapier in het tosti-ijzer, zo wordt het ijzer niet vies.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken

 

Italiaanse tosti


4 thoughts on “Italiaanse tosti

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept rating