Italiaanse tosti

Onderin de kast heb ik nog een tosti-ijzer staan, eigenlijk gebruik ik hem zelden. Zonde, want tosti’s vind ik heerlijk. Tijd om hem weer eens te gebruiken! Ik maakte deze Italiaanse tosti met mozzarella, pesto rosso en parmaham. En hij was heerlijk, ik denk dat ik mijn tosti-ijzer weer eens wat vaker tevoorschijn ga halen 😉

 

 

Italiaanse tosti
Print recept
Italiaanse tosti
Voorbereidingstijd
5 minuten
Bereidingstijd
5 minuten
Totale tijd
10 minuten
 
Personen: 1 persoon
Ingrediënten
  • 3 sneetjes wit casinobrood
  • 1/2 el pesto rosso (zelfgemaakte)
  • 20 gr geraspte mozzarella
  • 2 plakjes Parmaham
  • 4 blaadjes basilicum
  • 2 plakjes tomaat
  • 15 gr parmezaan fijgeraspt
Bereidingswijze
  1. Besmeer 1 boterham met de pesto. Leg daarop de geraspte mozzarella en de Parmaham.

  2. Leg de 2e boterham hier bovenop en beleg deze met de blaadjes basilicum, plakjes tomaat en de geraspte parmezaan.

  3. Leg de 3e boterham er bovenop.

  4. Verwarm het tosti-ijzer en bak de tosti tot de kaas gesmolten is en het brood mooi bruin is.

Opmerkingen

Tip: Leg de tosti tussen een velletje bakpapier in het tosti-ijzer, zo wordt het ijzer niet vies.

 

Italiaanse tosti


2 thoughts on “Italiaanse tosti

  1. Miriam-sweet& nice things Beantwoorden

    Jammie!
    Ik ga binnenkort deze tosti maken lijkt mij heel lekker

    1. Mariëlle in de Keuken Beantwoorden

      Wat leuk! Hij is echt heerlijk 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *