Onderin de kast heb ik nog een tosti-ijzer staan, eigenlijk gebruik ik hem zelden. Zonde, want tosti’s vind ik heerlijk. Tijd om hem weer eens te gebruiken! Ik maakte deze Italiaanse tosti met mozzarella, pesto rosso en parmaham. En hij was heerlijk, ik denk dat ik mijn tosti-ijzer weer eens wat vaker tevoorschijn ga halen 😉

Italiaanse tosti
Ingrediënten
- 3 sneetjes wit casinobrood
- 1/2 el pesto rosso (zelfgemaakte)
- 20 gr geraspte mozzarella
- 2 plakjes Parmaham
- 4 blaadjes basilicum
- 2 plakjes tomaat
- 15 gr parmezaan fijgeraspt
Instructies
- Besmeer 1 boterham met de pesto. Leg daarop de geraspte mozzarella en de Parmaham.
- Leg de 2e boterham hier bovenop en beleg deze met de blaadjes basilicum, plakjes tomaat en de geraspte parmezaan.
- Leg de 3e boterham er bovenop.
- Verwarm het tosti-ijzer en bak de tosti tot de kaas gesmolten is en het brood mooi bruin is.
Notities
Tip: Leg de tosti tussen een velletje bakpapier in het tosti-ijzer, zo wordt het ijzer niet vies.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

Jammie!
Ik ga binnenkort deze tosti maken lijkt mij heel lekker
Wat leuk! Hij is echt heerlijk 🙂
Vandaag gemaakt en is zoooo lekker!
Leuk om te horen Stella! 🙂