Deze heerlijk romige avocado dip smaakt lekker bij zoete aardappelfriet, maar is ook lekker op bijvoorbeeld een cracker.
Romige avocado dip
Ingrediënten
- 1 grote avocado (of twee kleintjes uit zo'n netje)
- 1 el Griekse yoghurt
- sap van een halve limoen
- 1 teentje knoflook (uit de knoflookpers)
- 1 el gehakte koriander
- versgemalen zout en peper
Instructies
- Snij de avocado in blokjes.
- Doe alle ingrediënten bij elkaar en pureer het geheel glad met een staafmixer of keukenmachine.
Notities
Lekker bij zoete aardappelfriet. Ik bracht 500 zoete aardappelfriet op smaak met 1/2 tl komijn, een snufje chilipoeder, 1/2 tl paprikapoeder, 1/2 tl knoflookpoeder en wat versgemalen zout en peper. En bakte de friet 35 minuten op 200 graden in de oven.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.