Romige avocado dip

Deze heerlijk romige avocado dip smaakt lekker bij zoete aardappelfriet, maar is ook lekker op bijvoorbeeld een cracker.

 

 

 

 

Romige avocado dip
Print recept
Romige avocado dip
Ingrediënten
  • 1 grote avocado (of twee kleintjes uit zo'n netje)
  • 1 el Griekse yoghurt
  • sap van een halve limoen
  • 1 teentje knoflook (uit de knoflookpers)
  • 1 el gehakte koriander
  • versgemalen zout en peper
Bereidingswijze
  1. Snij de avocado in blokjes.

  2. Doe alle ingrediënten bij elkaar en pureer het geheel glad met een staafmixer of keukenmachine.

Opmerkingen

Lekker bij zoete aardappelfriet. Ik bracht 500 zoete aardappelfriet op smaak met 1/2 tl komijn, een snufje chilipoeder, 1/2 tl paprikapoeder, 1/2 tl knoflookpoeder en wat versgemalen zout en peper. En bakte de friet 35 minuten op 200 graden in de oven.

 

Romige avocado dip


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *