Een heerlijke pasta met verse tomaatjes. Deze pasta is ook nog eens vegetarisch.
Spaghetti met een saus van verse tomaatjes
Ingrediënten
- scheutje olijfolie
- 1 sjalotje fijngesnipperd
- 2 teentjes knoflook fijngesnipperd
- 1/2 tl gemalen chiliflakes
- 500 gr cocktail trostomaten
- 1 tl balsamico
- 1 tl oregano
- 50 gr semi zongedroogde tomaatjes
- 2 tl kappertjes uitgelekt
- versgemalen zout en peper
- paar blaadjes basilicum in reepjes
Instructies
- Kook de spaghetti met een snufje zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit het uitje samen met de teentjes knoflook en de gemalen chiliflakes op laag vuur in 5 minuten.
- Voeg de tomaten, oregano, balsamico, zongedroogde tomaten en de kappertjes toe en laat 5 mintuten zachtjes pruttelen.
- Breng de saus verder op smaak met wat versgemalen zout en peper.
- Roer de spaghetti door de saus en verdeel de spaghetti over de borden.
- Bestrooi de spaghetti met wat reepjes verse basilicum.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!
Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het super leuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @marielleindekeuken of Instagram met @marielleindekeuken.nl en hashtag #marielleindekeuken
Wil je ook geen recept meer missen? Volg mij dan op Facebook en/of Instagram, dat zou ik ook super leuk vinden.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.