Wat een heerlijke combinatie is dit, zalmfilet met Feta en 3 verschillende kruiden. Lekker met wat gebakken aardappeltjes en sperzieboontjes.

Zalm met een Feta-kruidenlaagje
Personen: 1 persoon
Ingrediënten
- 1 zalmfilet (van ca 170 gram)
- 40 gr Feta
- 1 el versgehakte peterselie
- 1 el versgehakte bieslook
- 1 el versgehakte dille
- versgemalen zout en peper
- 4 cherry tomaatjes in partjes
Bereidingswijze
-
Verwarm de oven voor op 180 graden.
-
Leg de zalmfilet in een ovenschaal met daarin een velletje bakpapier.
-
Bestrooi de zalm met wat versgemalen zout en peper.
-
Prak de feta fijn en meng de versgehakte kruiden erdoor.
-
Verdeel het feta-kruidenmengsel over de zalmfilet en druk zachtjes aan.
-
Bak de zalmfilet in 15-18 minuutjes in de oven.
-
Leg de zalmfilet op een bordje en verdeel de tomaatjes erover. Bestrooi het geheel met nog wat peterselie.
