Zalmfilet met een Feta-kruidenlaagje

Wat een heerlijke combinatie is dit, zalmfilet met Feta en 3 verschillende kruiden. Lekker met wat gebakken aardappeltjes en sperzieboontjes.

 

 

 

 

Zalmfilet met Feta-kruidenlaagje
Print recept
Zalm met een Feta-kruidenlaagje
Personen: 1 persoon
Ingrediënten
  • 1 zalmfilet (van ca 170 gram)
  • 40 gr Feta
  • 1 el versgehakte peterselie
  • 1 el versgehakte bieslook
  • 1 el versgehakte dille
  • versgemalen zout en peper
  • 4 cherry tomaatjes in partjes
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

  2. Leg de zalmfilet in een ovenschaal met daarin een velletje bakpapier.

  3. Bestrooi de zalm met wat versgemalen zout en peper.

  4. Prak de feta fijn en meng de versgehakte kruiden erdoor.

  5. Verdeel het feta-kruidenmengsel over de zalmfilet en druk zachtjes aan.

  6. Bak de zalmfilet in 15-18 minuutjes in de oven.

  7. Leg de zalmfilet op een bordje en verdeel de tomaatjes erover. Bestrooi het geheel met nog wat peterselie.

 

 

Zalmfilet met Feta-kruidenlaagje
Zalmfilet met Feta-kruidenlaagje


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *