Wat een heerlijke combinatie is dit, zalmfilet met Feta en 3 verschillende kruiden. Lekker met wat gebakken aardappeltjes en sperzieboontjes.
Zalm met een Feta-kruidenlaagje
Ingrediënten
- 1 zalmfilet (van ca 170 gram)
- 40 gr Feta
- 1 el versgehakte peterselie
- 1 el versgehakte bieslook
- 1 el versgehakte dille
- versgemalen zout en peper
- 4 cherry tomaatjes in partjes
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Leg de zalmfilet in een ovenschaal met daarin een velletje bakpapier.
- Bestrooi de zalm met wat versgemalen zout en peper.
- Prak de feta fijn en meng de versgehakte kruiden erdoor.
- Verdeel het feta-kruidenmengsel over de zalmfilet en druk zachtjes aan.
- Bak de zalmfilet in 15-18 minuutjes in de oven.
- Leg de zalmfilet op een bordje en verdeel de tomaatjes erover. Bestrooi het geheel met nog wat peterselie.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!