Zalmfilet met Feta-kruidenlaagje

Zalmfilet met een Feta-kruidenlaagje

0 reacties

Wat een heerlijke combinatie is dit, zalmfilet met Feta en 3 verschillende kruiden. Lekker met wat gebakken aardappeltjes en sperzieboontjes.

 

 

 

 

Zalmfilet met Feta-kruidenlaagje

Zalm met een Feta-kruidenlaagje

No ratings yet
Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 zalmfilet (van ca 170 gram)
  • 40 gr Feta
  • 1 el versgehakte peterselie
  • 1 el versgehakte bieslook
  • 1 el versgehakte dille
  • versgemalen zout en peper
  • 4 cherry tomaatjes in partjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Leg de zalmfilet in een ovenschaal met daarin een velletje bakpapier.
  • Bestrooi de zalm met wat versgemalen zout en peper.
  • Prak de feta fijn en meng de versgehakte kruiden erdoor.
  • Verdeel het feta-kruidenmengsel over de zalmfilet en druk zachtjes aan.
  • Bak de zalmfilet in 15-18 minuutjes in de oven.
  • Leg de zalmfilet op een bordje en verdeel de tomaatjes erover. Bestrooi het geheel met nog wat peterselie.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

 

 

Zalmfilet met Feta-kruidenlaagje
Zalmfilet met Feta-kruidenlaagje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating