winactie 40 jaar

Winactie: Vandaag ben ik jarig!

39 reacties

Vandaag ben ik jarig en ja, ik moet er nu echt aan geloven, ik ben 40!

Ik vind het echt wel even een dingetje hoor en voel mij nog lang geen 40. Maar ze zeggen dat het leven bij 40 begint, dus het zal best wel meevallen. Hoop ik.

Wie jarig is trakteert!

Omdat ik het zo leuk vind dat jullie mij volgen en foto’s sturen als jullie een recept van mij hebben gemaakt, heb ik een lekkere winactie voor jullie.

Voor één van jullie heb ik namelijk 6 repen Tony’s Chocolonely gekocht!

Wil jij 6 repen Tony’s Chocolonely winnen?

 • Laat in de reactie onder dit bericht weten wat jouw favoriete recept van mij is en waar jij nog wel eens een recept van zou willen zien.
 • Meedoen kan t/m donderdag 25 oktober 2018, vrijdag 26 oktober maak ik de winnaar bekend.
 • Mij op Facebook en Instagram volgen hoeft niet, maar zou wel leuk zijn 🙂

 

Gefeliciteerd Wendy!

 

Tony's Chocolonely

 

39 Reacties

 1. Je hachee! Daar hoef ik niet over na te denken haha. En welk recept ik nog eens zou willen zien… Geen idee eigenlijk.

 2. Lisette besselink

  Mijn favoriete recept is cheesecake met stroopwafel en appel. Ik zou het leuk vinden om nog een recept te zien met stoofpeertjes

 3. Franke Verhoeven 'Koken à la Franke'

  Ik volg je pas sinds gisteren dus kan nog niet zeggen wat mijn favoriete recept is maar de Appel Chimichangas lijkt me VER-RUK-KE-LIJK, dus geef ik deze maar even aan.

  Ik zou graag een gerechtje zien waarin de Tonny met karamel en zeezout is verwerkt. Deze vind ik namelijk goddelijk, dát wordt dan echt een quilty pleasure .

 4. Cornelieke Baak

  Weense apfelstrudel met die zalige zachte vanillesaus, daar eet je je vingers bij op. Hoe feestelijk kun je een etentje afsluiten voor bijvoorbeeld je 40ste verjaardag?? Nou met jouw strudel!! Ik daag je uit om een lekkere koolhydraatarme cake te maken die niet alleen naar ei of amandelmeel smaakt….het is niet makkelijk heb ik gemerkt!!

 5. Ik volg je nog niet zolang, maar het recept voor de appel amandelcake heb ik bewaard. En wil ik binnenkort eens gaan maken! Wat zou ik graag zien, een lekker receptje voor de komende feestdagen. 1 Die niet al teveel tijd kost, want december is al druk genoeg

 6. Hieper de piep hoera !!!
  De appel joghurt cake is mmmm deze valt goed in de smaak bij iedereen.

  Wat ik nog graag zou willen… Een lekkere krokant ontbijtgranen/granola/creusli met chocolade (i love chocolade, zou dit iedere dag en iedere maaltijd kunnen eten mmm)
  of lekker geitenkaas gerecht met krokant korstje mmmmm
  Of een lekker na het sporten hapje om snel en goed te herstellen dus met veel eiwitten..

  Hopelijk komt er binnenkort een gerecht voorbij…

  Fijne verjaardag

 7. De gehaktballen van het team Librije zijn hier favoriet. Ik zou nog graag een recept zien van pompoensoep.

 8. Beste Mariëlle, vind veel recepten echt heerlijk! Als ik er eentje moet uitkiezen dan toch de appel chimichangas
  Verder zou ik graag een keer een gerecht zien met een lekkere winterse stoofpot met allerlei groenten.

 9. Marianne Scholten

  Ik heb laatst de Kip Cacciatore gemaakt en die viel erg in de smaak. Voor herhaling vatbaar. Ik heb geen specifieke wensen die ik terug wil zien op je site. Ik kook zelf ook veel en graag en vind het heerlijk om me in andermans kookkunsten te verdiepen om inspiratie op te doen. Op dit moment zie ik 1 hartige taart tussen je recepten staan. Ik maak er bijna wekelijks één. Dus altijd leuk, wanneer er weer nieuwe ideeën voor hartige taarten voorbij komen. Nog een fijne verjaardag!

 10. Mijn favoriet is de Spinazie röstischotel. En ik zou het leuk vinden als je wat meer ” schotel” recepten kan maken. Ik heb namelijk net een leuk baksetje gekocht en heb zin om aan de slag te gaan

 11. Je appel amandel cake

  Een chipolata recept.

 12. Dan ga ik voor de goulash. Mijn vriend is gek op de Duitse goulash soep, dus ik ben heel benieuwd naar de goulash soep variant.
  Ik doe mee met de winactie!

 13. Gefeliciteerd.. De koffiebrownie is voor mij favoriet. En heb de laatste tijd veel zoete aardappel over, daar zo ik wel iets lekkers voor bij de koffie willen zien..

 14. Eva Narcisz

  Gefeliciteerd met je verjaardag , maak er een leuke dag van ! Mmm, Tony’s chocolonely , mijn favoriete chocolade, zoooooo heeeeeeeeeeeerlijk , je kan er geen genoeg van krijgen . Ik doe supergraag mee met deze heerlijke actie ! En nu maar duimen dat ik straks mag smullen van deze verwennerij 🙂 Mijn favoriete recept van je is : Italiaans stoofpotje: Kip Cacciatore, heerlijk !! Ik wil graag zien makkelijke, lekkere recepten voor de komende feestdagen.

 15. GEFELICITEERD met je 40ste verjaardag en ik kan je verzekeren, het doet geen pijn! Ik ben op pancakes en daar zitten erg lekkere recepten tussen, maar omdat het herfst is en ik gek ben op pompoen..ga ik voor jouw pompoencake! Ik heb hem opgeslagen maar nog niet gemaakt. Maar ga ik zeker binnenkort doen. Wat ik nog zou willen zien..tja lastig, misschien meer gezonde (bananen) cakes want is zo’n ideaal tussendoortje of ontbijtje! Succes met kiezen, liefs Tamara

 16. Het stoofpotje! Die wil ik heel graag nog eens maken! Die heb ik bewaard om te gaan testen! Een recept van een heerlijke marsepein taart die niet al te moeilijk is lijkt mij leuk.
  Een hele fijne verjaardag!

 17. CHEESECAKE MET STROOPWAFEL EN APPEL!!!

 18. Natasja Gerritsen

  Ik ben ook gek op puddingbroodjes (alles waar banketbakkersroom in zit is goed) maar dat ik die zag moest ik doe maken.
  Ik heb gesmuld, samen met mijn zus en haar dochters.
  En wat wil ik nog meer zien, eigenlijk heb ik geen wensen, er staan gezonde recepten en heerlijke ongezondere recepten dus voor ieder wat wils. Ga zo door

 19. Gefeliciteerd!

  Mijn favorite gerechtjes zijn toetjes. Vooral cheesecake in een glaasje met appel. Zou daarom ook graag wat meer recepten zien met cheesecake

 20. Janniejantje

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag ,, ja welk recept, ze zijn allemaal heerlijk maar de aardappelen zijn ook wel favoriet. Een mooie dag vandaag groetjes janniejantje .

 21. oei, lastig om een van je recepten te kiezen! Ik denk je cheesecake, maar ook je gewone appelcakes zijn heerlijk. Wat ik graag zou zien: iets met walnoten, pure chocolade en wortelrasp. Of iets vegans met niet te veel suiker! Zou top zijn deze repen te winnen en te kunnen delen met mijn geliefden.

 22. Van harte gefeliciteerd met u verjaardag ik kan eigenlijk echt niet kiezen welke ik het lekkerst vindt ik heb ze nog niet eens allemaal gemaakt maar dat ga ik echt nog doen voor nu kies ik de cheesecake met stroopwafel

 23. Hey hallo,

  Ons allerleukste en lekkerste gerechtje van jou, vinden wij de sneeuwbalkoekjes.

  Heel graag zal ik een gerecht met spaghetti met zeevruchten op jouw site willen vinden. Dit omdat jij het altijd makkelijk uitlegt en er een smakelijk gerecht uitkomt.

  Gefeliciteerd

  Groetjes Viola

 24. Van harte gefeliciteerd!!!
  Oei, dat is lastig kiezen….
  Ik houd van bakken, jouw taarten, pancakes, cakes en koeken. Maar kies dan toch de makkelijke recepten met ingrediënten die je nog eens kunt gebruiken. Ja ik ben een zoetekauw, regelmatig heeft m’n vriend de Tony’s al gevonden voor ik er erg in heb
  Ook de bimi-omelet is heerlijk!
  Straks weer verjaardagen dus dat wordt weer de appeltaart en carrot cake
  Fijne verjaardag!!!

 25. Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd!!
  Oei en dan het lekkerste recept kiezen…. Ik vind er zo veel leuk en lekker om te maken, voornamelijk de taarten, pancakes, koeken en cakes. Ja ik ben een echte zoetekauw, kom maar op met die tony’s
  Ik ben er dol op, maar m’n vriend heeft ze soms al eerder gevonden voor ik er erg in heb
  Wel kies ik het vaakst voor recepten waarvan de ingrediënten in huis zijn of welke vaker te gebruiken zijn.
  Binnenkort weer voor de verjaardag de carrot cake
  Fijne dag!
  Liefs Jet

 26. Gefeliciteerd! Je hazelnoot schuimgebak staat wat mij betreft op nummer 1.. maar ja.. in Dordt geboren kan dat bijna niet anders 😉

  Wat ik nog zou willen zien? Pfff.. gebak met pompoen? Ik zie zoveel mooie dingen van de Amerikaanse food bloggers.. maar niet al hun ingrediënten zijn hier makkelijk te krijgen..

 27. Mijn favoriet is BLT pastasalade met Ranch dressing en ik zou graag nog een keer een recept van je zien voor een herfstig soepje, bijv. een pompoensoep 🙂

 28. Fleur goudriaan

  Gefeliciteerd! Wij smullen van de klassieke appeltaart. Misschien nog een nieuw recept van een hartige taart erbij is altijd leuk!

 29. philomene lensveld

  er zijn er meerdere maar met stip op 1 zachte witte puntjes.
  heerlijk zacht zoals bij de bakker.
  En een leuke bijkomstigheid zo heb ik je nml ook gevonden via deze broodjes.
  en volg je via je blog en facebook 🙂
  (stomtoevallig zag ik dat je volgens mij vlak bij mij woont 🙂 )
  Iets met minced meat lijkt mij wel leuk 🙂
  xxx philomene

 30. Cornelieke Baak (Baakbakt)

  De yummie Italiaanse gehaktschotel. Die is echt verrukkelijk!
  Ik daag je uit om een echt lekkere en dan bedoel ik ook echt lekkere cake te bakken die zo goed als koolhydraatarm is. Het is mij nog niet gelukt. Of te veel amandelmeelstructuur, of te veel ei smaak, of niet lekker luchtig, iedere keer is het wat anders wat me niet bevalt….

 31. Lydia Gravenmaker

  Wauw heel leuk! Ik vind het recept voor de speculaas stroopwafels echt geweldig! Ik zou nog wel een keer een recept willen zien van een koekkoek!

 32. Natuurlijk met het aankomende koude weer de erwtensoep!! Zou graag een recept van macaroni zien met veel smaak!

 33. Linda Van Zele

  Je monchito cheescake super lekker zelfs,maakt mij niet uit al wat je plaats is super ,doe zo verder

 34. Van harte gefeliciteerd en wat een leuke actie! Ik vind veel recepten lekker maar de Italiaanse gehaktschotel met aardappelpuree staat regelmatig op tafel hier. Ik mis geen recepten, maar koekjes recepten vind ik altijd erg leuk om te maken!

 35. Hoi Marielle, allereerst van harte gefeliciteerd!! ik doe ook eens mee met een aktie, niet voor mezelf maar voor Iris, die kan nu wel even wat chocolade gebruiken, heeft ze verdiend!
  Mijn favoriet is duidelijk de Schwarzwalder cupcake…zo goddelijk!
  Ik zou heel graag eens een goed recept willen zien van een bienenstich taart, zoals hij echt in Limburg gemaakt wordt, ik heb hem nog niet kunnen vinden.
  Ga zo door meid…..je doet het super!

 36. Liesbeth Barto

  Gefeliciteerd! Een van mijn favoriete recepten is dat van de appel-yoghurtcake. Het is een voor mij ook makkelijk te maken gerecht met producten die je meestal wel in huis hebt. Heel graag zou ik wel meer receptjes willen zien voor hapjes of tapas om een mooie, lekkere borrelplank mee te kunnen maken.

 37. Hazelnoot gebakjes. . En een recept met marshmallow/ fluffie

  Groetje a

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*