Een heerlijk drankje om jezelf op te warmen, warme chocolademelk met wijn en slagroom.
Warme chocolademelk met wijn
Ingrediënten
- 350 ml melk
- 60 gr pure chocolade fijngehakt
- 150 ml rode wijn (ik gebruikte Merlot)
- 2 steranijs
- 1 kaneelstokje
- geklopte slagroom
- kaneelpoeder
Instructies
- Breng de melk aan de kook en haal van de warmtebron. Roer de gehakte chocolade er doorheen.
- Giet de rode wijn erbij, roer goed door en leg het kaneelstokje en de steranijs erin.
- Laat het geheel 20 minuutjes op het laagste pitje trekken.
- Verwijder de steranijs en het kaneelstokje en giet het mengsel in een (verwarmde) beker.
- Schep of spuit er wat geklopte slagroom op en strooi er wat kaneelpoeder overheen.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.