Gelukkig nieuwjaar! & De 10 meest bekeken recepten van december 2018

0 reacties

En dan is het ineens alweer 1 januari! Ten eerste wens ik jullie allemaal een heel gelukkig en smakelijk 2019!  Ook wil ik  jullie bij deze allemaal bedanken dat jullie mij volgen, voor jullie leuke en lieve reacties, voor het uitproberen van mijn recepten en voor de foto’s welke jullie mij sturen. Ik vind het allemaal erg leuk, daar doe ik het voor! Ook in 2019 zal ik weer heerlijke receptjes voor jullie gaan maken.

2018

In 2018 kwamen er een aantal leuke dingen op mijn pad. Zo kwamen er een aantal recepten van mij in een kookboekje van Knorr, beleefde ik een leuke middag bij Unilever, mocht ik wat leuke producten reviewen, ontmoette ik andere leuke en lieve foodbloggers bij een bloggersevent en won ik een tegoedbon van Dirk met mijn vegetarische kerstmenu, allemaal erg leuk! Ik ben benieuwd wat er in 2019 allemaal op mijn pad komt en ik met jullie kan gaan delen.

De 10 meest bekeken recepten van december 2018

Deze 10 recepten zijn de afgelopen maand het meest bekeken op Mariëlle in de Keuken.

Heb jij een recept van mij gemaakt? Deel dan een foto op Facebook of Instagram met #marielleindekeuken Dat zou ik heel leuk vinden!

 

1. Italiaanse gehaktschotel

Dit recept staat alweer met stipt op één! Heb jij hem al gemaakt?

Italiaanse gehaktschotel

 

2. Indiase boterkip

Een heerlijk stoofpotje met kip in boterzachte saus, te bereiden in de slowcooker of braadpan.

Indiase boterkip

 

3. Hollands stoofpotje

Een heerlijk stoofpotje met rundvlees, sperziebonen en champignons. Te bereiden in de slowcooker of braadpan.

Hollands stoofpotje

 

4. Vegetarisch stoofpotje met champignons en worteltjes

Ook zonder vlees kan een stoofpotje erg lekker zijn. Te bereiden in de slowcooker of braadpan.

Vegetarisch stoofpotje

 

5. Peposo bruschetta

Dit is toch wel één van mijn favorieten, echt heerlijk.

Peposo Bruschetta

 

6. Appelflappen met victoriabeslag

Heerlijke appelflappen met een krokant laagje, zoals bij de appelkanjers uit Rotterdam en de Appelmarijnen uit Dordrecht.

Appelflappen met Victoriabeslag

 

7. Italiaanse zuurkoolschotel

Een ovenschotel met Italiaans gekruid gehakt, zuurkool, aardappelpuree en bechamelsaus. Een erg lekkere combinatie.

Italiaanse zuurkoolschotel

 

8. Poor man’s stew

Een heerlijk stoofpotje, te bereiden in de slowcooker of braadpan.

 

9. Weense apfelstrudel met vanillesaus

Altijd lekker, apfelstrudel met vanillesaus en een bolletje ijs.

Weense Apfelstrudel met vanillesaus

 

10. Appelbeignets

Appelbeignets zoals van de bakker.

Zelf appelbeignets maken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*