Coffeelicious Brand Ambassador Event + winactie

0 reacties

Door Coffeelicious werd ik uitgenodigd om naar Coffeelicious Rotterdam te komen voor het Coffeelicious Brand Ambassador Event om Coffelicous en andere Instagrammers/bloggers te ontmoeten.

Natuurlijk zei ik daar geen nee tegen, want zoals jullie misschien wel weten is Coffeelicous favoriet bij Marco en mij in Dordrecht. Laatst deelde ik nog het recept voor het heerlijke soda bread van chef Joan met jullie.

Coffeelicious heeft 2 vestigingen in Dordrecht en vestigingen in Rotterdam, Breda en Den Haag. Voor het event ging ik naar de vestiging in Rotterdam, aan de Nieuwe Binnenweg. Hier was ik nog niet eerder geweest. Ook deze vestiging is net als Dordrecht sfeervol en gezellig ingericht.

Samen met zes andere Instagrammers/bloggers gingen wij naar de bovenverdieping, waar wij werden verwelkomd met een glaasje rozenlimonade, super lekker. Ook stond er een heerlijke high tea op ons stond te wachten, met heerlijke hapjes zoals stukjes soda bread met divers beleg, verse scones en heerlijke cupcakes. Alles was weer super lekker. Het was een erg leuke middag.

Winactie: Geniet samen met een vriend of vriendin van een heerlijke freakshake bij één van de vestigingen van Coffeelicious

Naast o.a. heerlijke ontbijtjes, taart, koffie en lunchgerecht heeft Coffeelicious ook heerlijke freakshakes.

Wil jij samen met een vriend of vriendin genieten van een heerlijke freakshake bij Coffeelicious?

Wat moet je doen?

1. Volg Coffeelicious en Mariëlle in de Keuken op Instagram
2. Tag, onder mijn post op Instagram, een vriend of vriendin welke je mee wilt nemen en laat weten waarom hij of zij zo’n heerlijke freakshake verdiend.

Meedoen kan t/m dinsdag 30 april, woensdag 1 mei maak ik de winnaar bekend op Instagram.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*