Pastasalade met babyspinazie en zalm

Binnen een kwartiertje staat deze heerlijke pastasalade optafel. Lekker voor op een zomerse warme dag.

 

 

 

 

Pastasalade met babyspinazie en zalm
Print recept
Pastasalade met babyspinazie en zalm
Personen: 2 personen
Ingrediënten
Pastasalade
  • 125 gr cherrytomaatjes
  • 120 gr Farfalle (strikjespasta)
  • 120 gr diepvrieserwtjes
  • 1 blikje John West Zalmstukjes Dille en Citroen & Tijm
  • 60 gr babyspinazie
  • 4 plakjes zachte geitenkaas
  • 1 ei
Dressing
  • 5 el extra Virgine olijfolie
  • 2 el witte wijnazijn
  • 1 el honing
  • 1 tl grove mosterd (ik gebruikte Zaanse mosterd grof gemalen)
  • 1 el fijngehakte verse dille
Bereidingswijze
  1. Kook de Farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel de Farfalle af met koud water in een vergiet. Laat goed uitlekken.

  2. Kook het ei in ca 7-8 minuten.

  3. Kook ondertussen de erwtjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  4. Meng de Farfalle, babyspinazie, zalm en de tomaatjes door elkaar en verdeel over de borden.

  5. Verdeel het ei en de geitenkaas er overheen.

  6. Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar en verdeel de dressing over de salade.

 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *