Binnen een kwartiertje staat deze heerlijke pastasalade optafel. Lekker voor op een zomerse warme dag.
Pastasalade met babyspinazie en zalm
Ingrediënten
Pastasalade
- 125 gr cherrytomaatjes
- 120 gr Farfalle (strikjespasta)
- 120 gr diepvrieserwtjes
- 1 blikje John West Zalmstukjes Dille en Citroen & Tijm
- 60 gr babyspinazie
- 4 plakjes zachte geitenkaas
- 1 ei
Dressing
- 5 el extra Virgine olijfolie
- 2 el witte wijnazijn
- 1 el honing
- 1 tl grove mosterd (ik gebruikte Zaanse mosterd grof gemalen)
- 1 el fijngehakte verse dille
Instructies
- Kook de Farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel de Farfalle af met koud water in een vergiet. Laat goed uitlekken.
- Kook het ei in ca 7-8 minuten.
- Kook ondertussen de erwtjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de Farfalle, babyspinazie, zalm en de tomaatjes door elkaar en verdeel over de borden.
- Verdeel het ei en de geitenkaas er overheen.
- Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar en verdeel de dressing over de salade.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.