Pastasalade met babyspinazie en zalm

Binnen een kwartiertje staat deze heerlijke pastasalade optafel. Lekker voor op een zomerse warme dag.

 

 

 

 

Pastasalade met babyspinazie en zalm
Recept afdrukken Pin recept
0 van 0 stemmen

Pastasalade met babyspinazie en zalm

Porties: 2 personen

Ingrediënten

Pastasalade

  • 125 gr cherrytomaatjes
  • 120 gr Farfalle (strikjespasta)
  • 120 gr diepvrieserwtjes
  • 1 blikje John West Zalmstukjes Dille en Citroen & Tijm
  • 60 gr babyspinazie
  • 4 plakjes zachte geitenkaas
  • 1 ei

Dressing

  • 5 el extra Virgine olijfolie
  • 2 el witte wijnazijn
  • 1 el honing
  • 1 tl grove mosterd (ik gebruikte Zaanse mosterd grof gemalen)
  • 1 el fijngehakte verse dille

Instructies

  • Kook de Farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel de Farfalle af met koud water in een vergiet. Laat goed uitlekken.
  • Kook het ei in ca 7-8 minuten.
  • Kook ondertussen de erwtjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • Meng de Farfalle, babyspinazie, zalm en de tomaatjes door elkaar en verdeel over de borden.
  • Verdeel het ei en de geitenkaas er overheen.
  • Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar en verdeel de dressing over de salade.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken

 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *