Terugblik oktober 2019

0 reacties

De maand oktober begon voor ons heel verdrietig.

Na het verlies van ons oudste katje Quinty in juni dit jaar, verloren wij op 4 oktober ons andere katje Sofietje.

We missen Quinty en Sofietje heel erg en ondanks dat we nog de drie kindertjes van Sofietje hebben is het een stuk stiller in huis.

Verder was ik deze maand jarig, ik mocht alweer 41 kaarsjes uitblazen. Mijn verjaardag vierde ik rustig. ’s Ochtends ging ik met Marco ontbijten bij Coffeelicious in Dordrecht. En ’s avonds gingen we met mijn ouders sushi eten bij Asahi in Dordrecht. Het was een gezellig rustig dagje.

Foodpost

Van Kroon op het werk ontving ik deze maand weer een leuke Foodybox, met heerlijke (nieuwe) producten om te proberen.

Innocent Dairy free almond, verkrijgbaar bij Albert Heijn. Hier ga ik denk ik een lekkere smoothie mee maken.
Filippo Berio Gold olive oil extra vierge bio, verkrijgbaar bij Albert Heijn. Deze komt altijd van pas en ga ik vast in veel recepten verwerken.
Sweet Sensation handperen, verkrijgbaar bij Plus en Jumbo. De peren zijn heerlijk zoet, ik maakte er Perencrumble met bruine rum mee, erg lekker. Het recept vindt je hier.
Grozette Cheese Sensation Flakes, verkrijgbaar bij Albert Heijn. Deze heb ik gebruik als topping op de Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus, erg lekker, het recept kun je hier vinden.
Grozette Cheese Sensation Nacho, verkrijgbaar bij Albert Heijn. Niet alleen lekker voor de Nacho’s, maar ook lekker op een ovenschotel. Ik gebruikte deze voor mijn zuurkoolschotel met ananas en rozijntjes, het recept kun je hier vinden.
Boon Tempeh blokjes, verkrijgbaar bij Albert Heijn. Hier ben ik heel benieuwd naar, deze tempeh is gemaakt van witte bonen. Ik ga ze snel verwerken in een gerecht.
Van Ton Vijgen chutney mosterd, verkrijgbaar bij de delicatesse- en speciaalzaken en via de webshop van “van Ton”. Deze mosterd lijkt mij heerlijk op de borrelplank, maar ook lekker op een broodje.

De 10 meest bekeken recepten

De afgelopen maand werd de website super goed bezocht, er kwamen enorm veel bezoekers langs. En behaalde ik de 6.000 likes op Facebook. Super leuk! 🙂

Erg leuk om te zien dat zoveel mensen met mijn recepten aan de slag gingen. Heb jij ook een recept van mij gemaakt? Dan vind ik het leuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @marielleindekeuken of Instagram met @marielleindekeuken.nl en hashtag #marielleindekeuken

Deze recepten werden de afgelopen maand het meest bekeken, zoals altijd staat de Italiaanse gehaktschotel weer met stipt op 1. Maar ook andere heerlijke stoofpotjes en ovenschotels werden veel gemaakt.

1. Italiaanse gehaktschotel

Italiaanse gehaktschotel

 

2. Hollands stoofpotje

Hollands stoofpotje

 

3. Vegetarisch stoofpotje met champignons en worteltjes

Vegetarisch stoofpotje

 

4. Hongaarse Goulash

Hongaarse goulash

 

5. Lasagne met lekker veel groente

Lasagne met lekker veel groente

 

6. Foe Yong Hai zoals bij de chinees

Foe yong hai zoals bij de Chinees

 

7. Appel-yoghurtcake

Appel-yoghurtcake

 

8. Italiaanse zuurkoolschotel

Italiaanse zuurkoolschotel

 

9. Eenvoudige Indische stooflapjes

Indisch stoofvlees

 

10. Stoofpeertjes uit de slowcooker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*