Terugblik februari 2020

0 reacties

Februari was een maand die weer snel voorbij vloog.

Met Marco vierde ik onze trouwdag, ik was Dordtenaar van de week en er kwamen weer een aantal nieuwe recepten online.

Ook werd de site weer erg druk bezocht en kreeg ik veel foto’s van jullie te zien wanneer jullie aan de slag waren gegaan met mijn recepten. Dat vind ik altijd erg leuk om te zien 🙂

Interview indebuurt.nl

Door de redactie van indebuurt.nl werd ik gevraagd of ze mij mochten interviewen. In de week van 18 februari was ik daarom Dordtenaar van de week met mijn foodblog. Super leuk! Het interview kunnen jullie hier teruglezen.

indebuurt Dordrecht

 

Trouwdag

Op 9 januari waren wij 19 jaar getrouwd. Ja, ik was er jong bij 😉 We gingen samen uit eten bij Asahi in Dordrecht en vorig weekend hadden we een gezellige avond met beide ouders bij ons thuis.

Tommie

Van Tommie liet ik deze digital art piece maken. Ik vind hem super schattig geworden. Deze hangt nu afgedrukt op canvas op mijn werkkamer, mijn kleine directeurtje ❤️

 

Ook kwam het verhaal van Tommie online op de website van het Nederlands KankerFonds voor Dieren. Hopelijk kan het verhaal van Tommie zo nog iets bijdragen aan de behandeling en genezing van kanker bij dieren. Het hele verhaal kun je hier lezen.

Nieuwe recepten

In de maand februari kwamen er 11 nieuwe recepten online. Waaronder uiensoep, hummus en ajam ketjap.

Foodpost

Ik ontving Hét Blenderboek, het nieuwste boek van Nora French. Ik schreef er een review over en mocht een recept hieruit met jullie delen. De review en het recept voor heerlijke pancakes kunnen jullie hier terugvinden.

 

De 10 meest bekeken recepten van februari 2020

Erg leuk om te zien dat zoveel van jullie met mijn recepten aan de slag gingen. Sinds 1 januari deel ik ook jullie foto’s in mijn Insta story, wanneer jullie met een recept van mij aan de slag zijn gegaan. Deze zijn ook terug te vinden in de highlights.

Heb jij ook een recept van mij gemaakt? Dan vind ik het dus erg leuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @marielleindekeuken of Instagram met @marielleindekeuken.nl en hashtag #marielleindekeuken

Deze 10 recepten werden de afgelopen maand het meest bekeken op marielleindekeuken.nl.

 

1. Lasagne met lekker veel groente

Lasagne met lekker veel groente

 

2. Foe Yong Hai zoals bij de chinees

Foe yong hai zoals bij de Chinees

 

3. Hollands stoofpotje

Hollands stoofpotje

 

4. Preischotel met gehakt en aardappelpuree

Preischotel met gehakt en aardappelpuree

 

5. Italiaanse gehaktschotel

Italiaanse gehaktschotel

 

6. Vegetarisch stoofpotje met champignons en worteltjes

Vegetarisch stoofpotje

 

7. Ajam Ketjap uit de slowcooker

Ajam Ketjap uit de slowcooker

 

8. Hongaarse Goulash

Hongaarse goulash

 

9. Appel-yoghurtcake

Appel-yoghurtcake

 

10. Beef Teriyaki Noodles

Beef teriyaki noodles

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*