Terugblik april 2020

0 reacties

De afgelopen maand was voor mij een relaxte maand.

Ik zei namelijk per 1 mei mijn baan op bij het bedrijf waar ik bijna 22 jaar werkte. Op 27 maart had ik mijn laatste werkdag en op 28 april had ik mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe werkgever. Ik had dus een hele maand vrij! Hoewel deze er door alle corona toestanden natuurlijk anders uitzag dan gepland heb ik een heerlijke maand gehad, het was de hele maand heerlijk weer, dus ik vermaakte mij prima in onze tuin.

 

Bezoekers en volgers

Marielleindekeuken.nl werd de afgelopen maand super goed bezocht, meer dan 110.000 mensen bezochten de site. Super leuk! Ook haalde ik de 2.000 volgers op Instagram en 8.000 likes op Facebook. Een maand met veel mijlpalen.

Nobel’s brood

Door de corona crisis hebben veel ondernemers het zwaar. Daarom af en toe wat aandacht voor de plaatselijke ondernemers van Dordrecht. Zo bestelde ik met Pasen een heerlijk ontbijtje bij Nobel’s brood, dit werd 1e Paasdag netjes thuisbezorgd. Echt super lekker. Het was zo veel dat wij er wel 2 dagen van konden eten.

 

Nieuwe boeken

In april vielen er ook nog wat leuke nieuwe boeken op de mat.

Desserts bij Janneke Thuis is een boek vol heerlijke desserts. Meer over dit boek kunnen jullie hier lezen.

Hollandse Happen van Blond Amsterdam een super leuk boek voor de fans van Blond Amsterdam en lekker Hollands eten. Meer over dit boek kunnen jullie hier lezen.

 

De 10 meest bekeken recepten van april 2020

Deze 10 recepten werden de afgelopen maand het meest bekeken op marielleindekeuken.nl.

Heb jij ook een recept van mij gemaakt? Dan vind ik het dus erg leuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @marielleindekeuken of Instagram met @marielleindekeuken.nl en hashtag #marielleindekeuken

1. Zachte witte puntjes

Zelfgemaakte zachte witte puntjes

 

2. Appel-yoghurtcake

Appel-yoghurtcake

 

3. Lasagne met lekker veel groente

Lasagne met lekker veel groente

 

4. Foe Yong Hai zoals bij de chinees

Foe yong hai zoals bij de Chinees

 

5. Italiaanse gehaktschotel

Italiaanse gehaktschotel

 

6. Turks brood

Zelf Turks brood bakken zelf Pide bakken

 

7. Krokante zoete aardappelfrietjes

Echt krokante zoete aardappel frietjes

 

8. Wentelteefjes

Wentelteefjes

 

9. Hollands stoofpotje

Hollands stoofpotje

 

10. Preischotel met gehakt en aardappelpuree

Preischotel met gehakt en aardappelpuree

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*