Pastasalade met ovengedroogde tomaatjes en Feta

2 reacties

Laatst deelde ik het recept voor ovengedroogde tomaatjes, deze verwerkte ik in deze pastasalade met Feta.

Pastasalade met ovengedroogde tomaatjes en Feta

4.5 van 4 stemmen
Porties 2 personen

Ingrediënten

Pastasalade

  • 150 gr Grand'Italia Salade pasta casarecce (of een andere pasta naar keuze)
  • 4 flinke el ovengedroogde tomaatjes
  • 12 zwarte olijven in plakjes
  • 75 gr Feta
  • 1/2 komkommer in blokjes
  • 1/2 oranje paprika in blokjes
  • 1/2 rode paprika in blokjes
  • 1 1/2 el verse kruiden (zoals basilicum, peterseli en oregano)

Dressing

  • 3 el olijfolie extra vierge
  • 1/2 el wate
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1 tl witte wijnazijn
  • 1 tl honing
  • 1/2 teentje knoflook uit de knoflookpers
  • wat versgemalen zout en peper

Instructies
 

  • Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en zet even opzij.
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en spoel af met koud water. Laat de pasta goed uitlekken.
  • Doe de pasta in een schaal en schep de dressing, verse kruiden, zwarte olijven, oranje paprika, rode paprika en de ovengedroogde tomaatjes er doorheen.
  • Verdeel de salade over de borden en verkruimel de Feta er overheen.
  • Strooi er eventueel nog wat versgehakte peterselie overheen.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

2 Reacties

  1. hoe zit het met het toevoegen van wat kaas daar? zal daarna lekker smaken?

  2. Lekker gerecht, wel echt veel te weinig voor als je met mannen eten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating