De 10 meest bekeken recepten

Terugblik augustus 2020

0 reacties

De maand augustus is weer voorbij gevlogen! Tijdens de hittegolf heb ik maar weinig in de keuken gestaan. Maar het was een fijne maand, waarin ik met Marco o.a. een nachtje in Maastricht bleef slapen. Ook mijn recepten werden ondanks de hitte druk bekeken en er kwam zelfs een recept van mij in de vlog van Enzo Knol!

Overnachting Maastricht

In de laatste week van augustus deden wij een nachtje Maastricht. We sliepen in hotel Le Theatre op het Vrijthof nr. 50. Een erg fijn hotel, schoon, sfeervol ingericht, heerlijke doucheproducten van Rituals en op een geweldige locatie. Ook het ontbijt was erg lekker, hier komen we zeker nog eens terug.

Bij Oak34 zaten we heerlijk een paar uurtjes op het terras, met wat lekkere drankjes en at Marco de ribeye en ik de avocadoburger met zoete aardappelfriet, beide erg lekker. Oak34 zit op de Markt nr. 34, vlakbij Kookhuis aan de Maes, dé kookwinkel van Maastricht, welke zeker een bezoekje waard is.

Mijn recept voor Limburgse kersenvlaai in de vlog van Enzo Knol

Zonder dat ik het wist werd mijn recept voor Limburgse kersenvlaai gebruikt in de vlog van Enzo Knol! Enzo en Myron gingen de strijd aan tegen Jesse en Lars voor de lekkerste vlaai. Jesse en Lars gingen aan de slag met mijn recept voor Limburgse kersenvlaai. En wat bakten ze een mooie vlaai! Super trots! 🙂 Wil je deze vlaai ook maken? Het recept kun je hier terugvinden.

Nieuw kookboek

Deze maand viel er ook een nieuw kookboek op de mat. “Boordevol groenten” van de familie Pollan. Een boek vol heerlijke recepten voor de flexitariër. Ik maakte de bloemkool Buffalo wings en deze waren erg lekker. Het recept en meer over dit boek kun je hier terugvinden.

De 10 meest bekeken recepten van augustus 2020

Deze 10 recepten werden de afgelopen maand het meest bekeken op marielleindekeuken.nl.

Heb jij ook een recept van mij gemaakt? Dan vind ik het erg leuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @marielleindekeuken of Instagram met @marielleindekeuken.nl en hashtag #marielleindekeuken

1. Lasagne met lekker veel groente

Lasagne met lekker veel groente

2. Italiaanse gehaktschotel

Italiaanse gehaktschotel

3. Foe yong hai zoals bij de Chinees

Foe yong hai zoals bij de Chinees

4. Aardappelsalade

5. Krokante zoete aardappel frietjes

Echt krokante zoete aardappel frietjes

6. Appel-yoghurtcake

Appel-yoghurtcake

7. Limburgse kersenvlaai

Limburgse kersenvlaai

8. Hollands stoofpotje

Hollands stoofpotje

9. Macaroni met gehakt en groente

10. Zachte witte puntjes

Zelfgemaakte zachte witte puntjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*