Boerenkaas door de brievenbus

Boerenkaas door de brievenbus + serveertip en winactie

0 reacties

Ben jij een echte kaasliefhebber? Dan heeft de firma kaas iets leuks voor jou! Boerenkaas door de brievenbus.

De firma kaas verkoopt boerenkaas op abonnementsbasis, iedere twee weken krijg je een heerlijk stuk boerenkaas thuisgestuurd en hiervoor hoef je niet thuis te zijn, want de kaas past door de brievenbus! Makkelijk voor jou en goed voor het milieu, want er hoeven geen bezorgbusjes voor rond te rijden.

Proef de natuur

Boerenkaas wordt met de hand gemaakt, de verse rauwe melk gaat dagvers in het kaasbad. Gedurende het jaar zal de smaak licht variëren, afhankelijk van het seizoen en hoe de koe zich voelt.

De firma kaas koopt de kaas direct bij de boer, supervers, want dan smaakt kaas het allerlekkerst. En de firma kaas betaalt een eerlijke prijs aan de boer, want de boer staat centraal. De boeren zijn blij met de kaasabonnees, hierdoor weten ze precies hoeveel kaas ze moeten maken en zijn ze verzekerd van een stabiel inkomen.

Er zijn drie verschillende boerenkazen: jong belegen, belegen en oud. Van de firma kaas ontving ik een heerlijk stuk belegen 48+ boerenkaas. Deze is licht pittig en viel goed in de smaak. Erg lekker bij de borrel, op de boterham, op een croissant of bij de maaltijd.


Serveertip! Toast met rosbief, belegen boerenkaas en truffelmayonaise

Boerenkaas door de brievenbus

Toast met rookvlees, belegen boerenkaas en truffelmayonaise

No ratings yet
Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 dikgesneden witte (zelfgebakken) boterham
  • 5 plakjes boerenkaas belegen 48+
  • 1 el truffelmayonaise
  • 4 plakjes rookvlees
  • een handje ruccola
  • 1 plakje tomaat
  • 2 plakjes ei
  • 1/2 el pijnboompitten
  • 1/2 el tuinkers
  • wat versgemalen peper

Instructies
 

  • Rooster het brood in een grillpan of broodrooster.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  • Besmeer de toast met een dun laagje truffelmayonaise.
  • Leg de ruccola erop, dan de boerenkaas, rookvlees, tomaat en het ei.
  • Bestrooi het geheel met wat versgemalen peper.
  • Verdeel er wat truffelmayonaise overheen en bestrooi het geheel met de pijnboompitten en tuinkers.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!
Boerenkaas door de brievenbus


Win een stuk boerenkaas door de brievenbus!

Heb jij wel zin gekregen in een heerlijk stuk boerenkaas en de toast met rosbief en boerenkaas? Dan heb ik leuk nieuws! Ik mag namelijk in samenwerking met Firma kaas aan één van jullie zo’n heerlijk stuk kaas weggeven! Natuurlijk zit je niet aan een abonnement vast, je krijgt eenmalig gratis een stuk kaas thuisgestuurd.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Tag onder de post op Instagram een echte kaasliefhebber.
  • Volg Mariëlle in de Keuken op Instagram en de firma kaas op Instagram
  • Meedoen kan t/m 27 november, 28 november 2020 maak ik de winnaar bekend op Instagram.

Dit artikel en de winactie is in samenwerking met de firma kaas, lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen op marielleindekeuken.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating