Camembert uit de oven met knoflook en honing

0 reacties

Heerlijke gesmolten camembert met knoflook, tijm en honing uit de oven. Lekker bij de borrel om (geroosterd) stokbrood en rauwkost in te dippen.

Camembert uit de oven met knoflook en honing

3.4 van 14 stemmen

Ingrediënten

  • 1 camembert in houten doosje bijv. Le Rustique
  • paar takjes tijm
  • 2 teentjes knoflook
  • chiliflakes
  • olijfolie
  • vloeibare honing bijv. Melvita bio bloemenhoning

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte).
  • Verwijder het plastic van de camembert en leg de camembert terug in de onderkant van het doosje met een stukje bakpapier eronder.
  • Kerf de camembert een paar keer in met een mesje.
  • Snij de knoflookteentjes in dikke plakjes en steek de plakjes knoflook in de camembert.
  • Steek ook wat takjes tijm ertussen en strooi er wat chiliflakes tussen.
  • Bedruppel de camembert met wat olijfolie.
  • Leg het doosje met de camembert op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif in de voorverwarmde oven.
  • Bak de camembert 18 minuten.
  • Giet er wat vloeibare honing overheen en serveer direct.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Recept rating