Kokosrijst

Rijst met een vleugje kokos, lekker bij Indisch stoofvlees.

Recept afdrukken Pin recept
0 van 0 stemmen

Kokosrijst

Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 200 ml kokosmelk
  • 100 ml water
  • 160 gr Basmatirijst
  • snufje zout

Instructies

  • Doe alle ingrediënten bij elkaar in een pan en roer door elkaar.
  • Leg het deksel op de pan en breng het geheel zachtjes aan de kook.
  • Laat de rijst ca 10 minuten zachtjes koken tot al het vocht is opgenomen door de rijst. Roer af en toe door om aanbakken te voorkomen.
  • Zet de warmtebron uit en laat de rijst nog 5 minuten rusten met het deksel op de pan.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @marielleindekeuken.nl of tag #marielleindekeuken


Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het superleuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @marielleindekeuken of Instagram met @marielleindekeuken.nl en hashtag #marielleindekeuken

Wil je geen recept, nieuwtjes en winacties meer missen? Volg mij dan op Facebook en/of Instagram.



Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept rating